Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε τον Λεσόρ για άσεμνη χειρονομία στο Game 4 (pic) Ημερομηνία:
11/6/2025, 14:40 - Εμφανίσεις: 21
Σε καταγγελία εναντίον του Ματίας Λεσόρ προέβη η ΚΑΕ Ολυμπιακός, εξαιτίας άσεμνης του Γάλλου σέντερ του Παναθηναϊκού, προς τον κόσμο των Πειραιωτών.
Υπενθυμίζεται πως, ο Λεσόρ, που είχε ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και βρισκόταν δίπλα στον πάγκο του Τριφυλλιού, τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης αποχώρησε από το παρκέ, κάνοντας κ@λ@δαχτυλα στον κόσμο, λίγο πριν μπει στη φυσούνα.
Η φωτογραφία με τον Λεσόρ που έκανε καταγγελία η ΚΑΕ Ολυμπιακός googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Όλα αυτά, την στιγμή που είχε αποβληθεί από τους διαιτητές της αναμέτρησης λίγο πιο νωρίς, λόγω έντονων διαμαρτυριών προς τους ίδιους.
Πλέον, μένει να φανεί αν και πότε θα κληθεί σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή....