ΚΑΙΡΟΣ · LIVE18.8°CΣχεδόν αίθριος88% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

ΑΕΚ – ΟΦΗ 3-0: «Τρίποντο» μέσω... κόρνερ για την «Ένωση»

Ημερομηνία: Σήμερα · Εμφανίσεις: 27



Έκανε τη δουλειά κόντρα στον ΟΦΗ πριν τα δύο μεγάλα ματς στο Champions League η ΑΕΚ! Με τρία γκολ από ισάριθμες εκτελέσεις κόρνερ, η Ένωση επικράτησε με 3-0 των Κρητικών στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 6η αγωνιστική της Super League, συνεχίζει με το απόλυτο σε όλες τις διοργανώσεις φέτος στην έδρα της και φεύγει για την Αγγλία με την ψυχολογία στα ύψη.

Πώς είχαν αρχίσειΜε δύο εκπλήξεις παρατάχθηκε η ΑΕΚ που είχε για πρώτη φορά φέτος βασικό τον Κουτέσα και τον Κάιρινεν μετά από καιρό στο αρχικό σχήμα.

Ο Μπρινιόλι ήταν και πάλι κάτω από τα δοκάρια για την Ένωση και τετράδα στην άμυνα ήταν οι Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας και Πήλιος.

Στον άξονα βρισκόταν ο Κάιρινεν με τον Μαρίν, στα άκρα οι Μάγερ, Κουτέσα και ο Κοϊτά ξεκίνησε πίσω από τον Γιόβιτς.

Για τον ΟΦΗ ο Χριστογεώργος ήταν στο τέρμα και τριάδα στην άμυνα οι Κρίζμανιτς, Πούγγουρας και Κωστούλας.

Στις δύο πλευρές ήταν οι Ντίκμαν, Αθανασίου, με τους Ανδρούτσο, Μπουχαλάκη στον άξονα και τριάδα στην επίθεση τους Αϊτόρ, Φούντα και Κόντρο.

Ένα ακυρώθηκε, ένα μέτρησε Η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο όπου έψαχνε το γκολ μέσω της καλής κυκλοφορίας, σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που είχε παθητικό ρόλο και προσπαθούσε να απειλήσει με βαθιές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας.

Κάπως έτσι ο Αϊτόρ πήγε να βγει σε θέση βολής στο 6’, αλλά δεν έκανε καλό κοντρόλ και τον έκοψε ο Ρέλβας που αργότερα είχε ένα σωτήριο τάκλιν και στον Φούντα σε μία παρόμοια φάση.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Από το δεκάλεπτο και μετά η Ένωση έγινε πιεστική και στο 10’ έχασε καλή ευκαιρία με γυριστό του Γιόβιτς, ενώ στο 17’ και στο 18’ είχαν δύο καλές στιγμές οι Μουκουντί και Μαρίν, με τον Χριστογεώργο να κρατά το μηδέν.

Ο Κοϊτά στο 26’ έκλεψε και σούταρε άστοχα ενώ με τη συμπλήρωση 30 λεπτών ο Κουτέσα σκόραρε σε τετ α τετ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ του Ελβετού στον Κωστούλα.

Ο Κοϊτά στο 37’ είχε πάλι κακό τελείωμα από καλή θέση και στο 41’ οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν τη λύση όταν ο Μάγερ (7η ασίστ) εκτέλεσε κόρνερ και ο Ρέλβ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 18.8 °C · 88%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies