Η Ελλάδα ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Ολλανδία και ο Κώστας Τσιμίκας στις δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός πως ένιωσε μια μικρή πίκρα για το αποτέλεσμα, αλλά ξεκαθάρισε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πάλεψε πολύ σκληρά.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Τσιμίκας: «Νιώθουμε μια μικρή απογοήτευση, πρέπει να είμαστε ταπεινοί, παίζαμε με ένα μεγαθήριο.
Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, παλέψαμε πολύ σκληρά, στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα από την Ολλανδία, σκοράραμε και δύο φορές.
Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι πριν πάμε στις ομάδες μας.
Πρέπει να κρατήσουμε αυτό τον βαθμό, πιστεύω ότι στο τέλος θα είναι σημαντικός.
Πρέπει να ξεκουραστούμε, να δούμε τι κάναμε λάθος και δεχθήκαμε τα γκολ και να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά.Όλοι οι αμυντικοί ήταν εκεί, ήμασταν και λίγο άτυχοι, δεν θέλω να περιαυτολόγο, δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, ο καθένας από εμάς, πάλεψε πολύ σκληρά, τα δώσαμε όλα και αυτός ο βαθμός στο τέλος θα είναι πολύ ωφέλιμος για εμάς.
Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα, δείξαμε όλα αυτά τα χρόνια ότι χτίζουμε πολύ καλό.
Ο καθένας παλεύει και τρέχει για τον άλλο, πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, να δουλέψουμε, να δούμε τα ατομικά και ομαδικά λάθη.
Είμαστε αήττητοι πρώτοι, παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί οι Γερμανοί έχουν φέρει 20 νέους παίκτες»....
Πηγή/Περισσότερα: in.gr


































