Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στη διαδικτυακή του εκπομπή «Thanalysis.net» στο τι τον κάνει ευτυχισμένο για να απαντήσει η «Ελλάδα, η οικογένειά μου και μια ομάδα με νοοτροπία νικητή».
Με αυτή ουσιαστικά την τοποθέτηση εξήγησε τους λόγους που επέστρεψε στην Ελλάδα και στο γιατί επέλεξε τον Άρη ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.
Παράλληλα ο 34χρονος φόργουορντ τόνισε ότι στον Άρη συντελείται κάτι μαγικό και ότι ο «Αυτοκράτορας» θα βιώσει μια σημαντική σεζόν.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο «Τώρα είμαι στη Θεσσαλονίκη, στον Άρη, και μας αναμένει μια φανταστική σεζόν… Εφόσον το ΝΒΑ έρθει στην Ευρώπη θα δείτε ότι οι ομάδες είναι παγκοσμίου επιπέδου.
Θα βλέπετε παίκτες και θα λέτε “αυτόν τον θυμάμαι, είχε παίξει για την… τάδε ομάδα».
Είναι μόνο γλυκιά η επιστροφή μου.
Μακάρι κάθε παίκτης να είχε τη δυνατότητα να παίξει έστω έναν μήνα στην Ελλάδα.
Στον Άρη συμβαίνει κάτι μαγικό.
Διαδοχικά sold out, οι φανέλες έχουν εξαντληθεί, ο κόσμος είναι τόσο κοντά στην ομάδα και νιώθω ότι πολύς κόσμος θα λατρέψει τον φετινό Άρη.
Νιώθουμε ενθουσιασμό και περηφάνια που είμαστε μέλη αυτής της ομάδας.
Δεν ξέρετε πολλά για την Ελλάδα, αλλά θα τα μάθετε.
Από τότε που έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μας, ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω τα πάντα για όλους τους άλλους.
Είμαι αξιόπιστος ως άνθρωπος.
Όμως έφτασα σε ένα σημείο που ρώτησα τον εαυτό μου: “Οκ, τι θα κάνει εμένα ευτυχισμένο;”.
Η απάντηση ήταν η Ελλάδα, η οικογένειά μου και μια ομάδα με νοοτροπία νικητή.
Δεν παίζω απλά για να παίζω, παίζω μόνο για να κερδίζω.
Δεν μπορούν να γίνουν όλοι Γιάννης, ούτε χρειάζεται.
Σταματήστε να κοιτάτε δεξιά και αριστερά τι κάνουν οι άλλοι και ξεκινήστε να χτίζετε τον δικό σας χαρακτήρα.
Βρείτε αυτό το ένα πράγμα που κάνετε καλά και κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να σας πλησιάσει… Μου έλεγαν πολλοί ότι πρέπει να γίνω σουτέρ για να βγάλω εκατομμύρια.
Εγώ έβγαλα χρήματα παίζοντας άμυνα, προσφέροντας ενέργεια και θυσιάζοντας τον εαυτό μου για την ομάδα»....
Πηγή/Περισσότερα: in.gr


































