ΚΑΙΡΟΣ · LIVE21.2°CΤοπικά νέφη49% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Bild: «Ο Καρέτσας και η οδηγία του πατέρα του να ψάχνει περισσότερο τους συμπαίκτες του» (pic)

Ημερομηνία: Σήμερα · Εμφανίσεις: 45



Εκτός από τα πικρόχολα σχόλια της «Bild» για τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί της Γερμανίας με 1-0 μέσα στο Άουγκσμπουργκ, βρέθηκε… χώρος και για ένα άρθρο το οποίο δείχνει εκτίμηση για τους Έλληνες διεθνείς.

Αναλυτικότερα, η Bild στο τελευταίο της φύλλο τονίζει μια ιστορία για το πώς ο διεθνής άσος της Ντόρτμουντ, Κωνσταντίνος Καρέτσας, έγινε πιο ομαδικός.

Όπως τονίζει το σχετικό ρεπορτάζ, ο πατέρας του, Βάιος, που ήταν και ο πρώτος προπονητής του, είχε αντιληφθεί από νωρίς το ταλέντο του βλέποντάς τον να βάζει δεκάδες γκολ στα παιδικά πρωταθλήματα.

Πάντως, του είχε δώσει μια ιδιαίτερα ασυνήθιστη συμβουλή, καθώς του ζήτησε να σταματήσει να κυνηγάει ο ίδιος το γκολ.Ο Καρέτσας και το άρθρο της «Bild» για την οδηγία του πατέρα του Beitrag aus der Bild (29.09.26) #bvb #dortmund #Bundesliga #borussia #bellingham #asllani #FIFACWC #sancho #FIFAWorldCup #kovac #schlotterbeck #Kovac #adeyemi #Guirassy #westfalenstadion #kicker #ChampionsLeague #reggiani #nrw #signalidunapark #karetsas #konstantelias pic.twitter.com/iU1He5u91i — BehVauBeh – News (@BehVauBehNews) September 29, 2026 Του έμαθε να αποφεύγει συνεχώς τα τελειώματα και να αναζητάει περισσότερο την πάσα στους συμπαίκτες του, θέλοντας να τον μετατρέψει σε έναν ολοκληρωμένο παίκτη.

Σκοπός ήταν να μάθει να αξιοποιεί την υπεροχή του προς όφελος της ομάδας.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Η «Bild» συνδέει εκείνο το μάθημα με ένα από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν σήμερα στο παιχνίδι του Καρέτσα.

Πέρα από την ικανότητά του στην ντρίμπλα, ο 18χρονος μεσοεπιθετικός των Βεστφαλών διακρίνεται και για τον τρόπο με τον οποίο εντοπίζει τους συμπαίκτες του.

Επιπροσθέτως, ο πατέρας και ο γιος Καρέτσας μοιράζονται την αγάπη πέρα από το ποδόσφαιρο και για τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, η Bild περιγράφει πώς οι δυο τους ταξίδεψαν από το Βέλγιο στη Φρανκφούρτη για να δουν τον αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά με την Άιντραχτ και επέστρεψαν τα ξημερώματα στη βάση τους για να μη χάσει ο Κωνσταντίνος το μάθημα στο...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Τοπικά νέφη · 21.2 °C · 49%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies