Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 της Πάκσι στην Ουγγαρία, έχοντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, με τον Τζέικομπ Νίστρουπ υποστηρίζει στις δηλώσεις που έκανε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε επικρατήσει ακόμα και με 3-4 γκολ διαφορά.
Επιπλέον ο προπονητής των πράσινων χαρακτήρισε φαβορί για την πρόκριση τους πράσινους, επισημαίνοντας ωστόσο ότι σέβεται τον τους Ούγγρους.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζέικομπ Νίστρουπ: Για το τι κρατάει από απόψε: «Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε τελειώσει προτού σκοράρουν εκείνοι.
Αυτό είναι απογοητευτικό, ότι δηλαδή δεν κερδίσαμε με μεγαλύτερο σκορ, μετά από τόσες ευκαιρίες.
Μιλάω με σεβασμό πάντα προς τους αντιπάλους μου.
Η Πάκσι πάλεψε και για να είμαστε δίκαιοι μας έθεσε και υπό πίεση για λίγα λεπτά.
Πρέπει να τελειώνουμε τις ευκαιρίες.
Όμως μία νίκη είναι πάντα μία νίκη».
Για τη φάση του Γιάγκουσιτς και αν θα μπορούσε να αποτελέσει ένα μάθημα: «Ο Γιάγκουσιτς έπαιξε πολύ καλά απόψε.
Ιδιαίτερα στα πρώτα 60 λεπτά ήταν εξαιρετικός, αλλά έπειτα ήρθε και κάποια κούραση.
Προφανώς κι έπρεπε να βάλει την ευκαιρία Κανείς δεν χάνει μία ευκαιρία επίτηδες.
Δεν ήταν ο μοναδικός που έχασε μία ευκαιρία απόψε.
Σίγουρα έπρεπε να πασάρει στη φάση αυτή.
Αλλά είπα είπα και πριν, δύο πράγματα δεν μου άρεσαν απόψε.
Οι χαμένες ευκαιρίες και το διάστημα που χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα, γιατί θα υπάρξουν διαστήματα τέτοια στα ευρωπαϊκά που ο αντίπαλος θα λάβει ψυχολογία και από τον κόσμο του και θα παλέψει, όμως τα τελευταία 20 λεπτά δεν μου άρεσαν καθόλου».
Για την εμφάνιση σήμερα και το πόσο θα μπορούσε να βελτιωθεί η εικόνα: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος.
Και για την προσωπικό προσπάθεια και για την απόδοση του Καμαρά.
Το ίδιο και με τον Στέφαν που καθοδηγούσε την άμυνα, τον Πένια και τον Τσάπρα.
Αλλά και ο Αντίνο και ο Γιάγκουσιτς ήταν το ίδιο καλοί» Για την ικανοποίησή από το ματς απόψε: «Αρχικά δεν νομίζω πως είναι η στιγμή για να πούμε συγχαρητήρια, αφού δεν έχει τελειώσει ακόμα η πρόκριση.
Θα ήθελα να σταθώ στον σύλλογο που έκανα τα πάντα για να προσφέρει τις καλύτερες...
Πηγή/Περισσότερα: in.gr


































