Παναθηναϊκός: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Στέφανος Κοτσόλης Ημερομηνία:
Σήμερα 16/6/2026, 17:00 - Εμφανίσεις: 18
Μετά τις μαζικές αποχωρήσεις που είχε ο Παναθηναϊκός από το ρόστερ του το προηγούμενο διάστημα, ο οργανισμός έχει στραφεί και σε εσωτερικές αλλαγές με το οργανόγραμμα της ομάδας να αλλάζει.
Πιο συγκεκριμένα, ο ρόλος του Στέφανου Κοτσόλη θα αναβαθμιστεί και από αθλητικός διευθυντής θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.
Πλέον, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας θα έχει άμεση εμπλοκή στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και θα είναι σε άμεση επαφή με τον Νίστρουπ για τη διαμόρφωση του ρόστερ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποιεί ότι ο Στέφανος Κοτσόλης αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή της ομάδας», τονίζει η σχετική ανακοίνωση του «τριφυλλιού».
Λίγους μήνες από τον ερχομό τους στον Παναθηναϊκό ο Στέφανος Κοτσόλης και ο Μιγκέλ Άνχελ Κορόνα θα αλλάξουν πόστα.
Ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Μικέλ Άνχελ Κορόνα, θα αλλάξει ρόλο και θα αναλάβει αυτόν του τεχνικού συμβούλου (technical advisor).
«Άκυρο της Λέστερ σε πρόταση δανεισμού του Παναθηναϊκού για Κρίστιανσεν» «Φρένο» της Λέστερ στην πρόταση του Παναθηναϊκού για τον δανεισμό του Βίκτορ Κρίστιανσεν, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι Πράσινοι προσέγγισαν τη Λέστερ για τον δανεισμό του 23χρονου αριστερού μπακ, με οψιόν αγοράς.
Πάντως, όπως όλα δείχνουν οι συζητήσεις δεν προχώρησαν για να ολοκληρωθεί το deal.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λέστερ απέκτησε τον Δανό από την Κοπεγχάγη έναντι 14 εκατ.
ευρώ και ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τις «αλεπούδες» έως το 2028....