Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
10.5 °C 46%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ο Λέναρτ Καρλ αγαπάει τον Μέσι και το… δείχνει
Ημερομηνία: Σήμερα 3/6/2026, 19:48 - Εμφανίσεις: 18



Ο Λέναρτ Καρλ είναι η αποκάλυψη της φετινής σεζόν για την Μπάγερν, καθώς ο 18χρονος μεσοεπιθετικός της πρωταθλήτριας Γερμανίας, εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του.

Ο Καρλ έκανε την διαφορά σε πολλά παιχνίδια των Βαυαρών, ξεδιπλώνοντας ένα μοναδικό ταλέντο και οι Γερμανοί δεν άργησαν να τον χαρακτηρίσουν «νέο Μέσι».

Το «σουλούπι» και το αγωνιστικό στυλ του Καρλ θυμίζουν τον Αργεντίνο σούπερ σταρ, αλλά βέβαια ο νεαρός άσος της Μπάγερν θα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά για να πλησιάσει έστω, τον Αργεντίνο θρύλο.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Ο Καρλ έγινε φέτος ο πιο νέος σε ηλικία παίκτης που σκοράρει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια Champions League, ξεπερνώντας τον Κίλιαν Εμπαπέ και με τέτοιες εμφανίσεις η παρουσία του στο Μουντιάλ ήταν… δεδομένη.

Ο Νάγκελσμαν τον κάλεσε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Καρλ απολαμβάνει τις μεγάλες αυτές στιγμές.

Χρήζει μάλιστα ιδιαίτερης μνείας η μια κίνηση του νεαρού άσου της Μπάγερν, η οποία φανερώνει την μεγάλη αγάπη του Καρλ στον Λιονέλ Μέσι.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Ο διεθνής Γερμανός χαφ λατρεύει τον Μέσι και φροντίζει να το δείχνει.

Η επικαλαμίδα που φοράει στο αριστερό του πόδι, έχει φωτογραφία τον μυθικό άσο της Αργεντινής, που πανηγυρίζει γκολ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Lennart Karl: “Messi is on my left shinpad.

He’s been my role model ever since I could play football – left-footed, small, a player who does incredible things with the ball.

Having him with me gives me something to think about.

It’s simply an incentive to work hard to make a name… pic.twitter.com/vJWB3gWHoXgoogletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); — Bayern & Germany (@iMiaSanMia) June 3, 2026 «Έχω τον Μέσι στην αριστερή μου επικαλαμίδα και αισθάνομαι ωραία έχοντας πάνω μου το ίνδαλμα μου.

Είναι ένα...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
10.5 °C 46%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies