Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Τοπικά νέφη
5.5 °C 58%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Βοτανικός: Ένα δώρο αξίας 300 εκατ. ευρώ σε Αλαφούζο και Παναθηναϊκό
Ημερομηνία: Σήμερα 30/12/2025, 14:32 - Εμφανίσεις: 16



Ο Γιάννης Αλαφούζος, μαζί με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα επισκέφτηκαν τις πρωινές ώρες της Τρίτης τον Βοτανικό, με σκοπό να επιθεωρήσουν τα έργα που γίνονται στο μεγαλύτερο δώρο που δόθηκε ποτέ σε σύλλογο.

Ο Βοτανικός, το νέο γήπεδο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που θα είναι έτοιμο τον Μάιο του 2027 και έχει τις… ευλογίες του Δήμου, αλλά και του κράτους αποτελεί ένα έργο αξίας 300 εκατ.

ευρώ που παρέχεται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση στους πράσινους και στον «ταλαιπωρημένο» ιδιοκτήτη τους.

Τα έργα και τα τσιμέντα στον Βοτανικό έχουν πέσει και οι ειδήσεις… πέφτουν βροχή για τις λεπτομέρειες, μιας και θα έχει χωρητικότητα 39.074 θέσεις, 1294 θέσεις στις σουίτες και 216 για δημοσιογράφους, ενώ θα διαθέτει και τάφρο.

Πάντως, όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν τίποτα, συγκριτικά με το μεγάλο δώρο που αποφασίστηκε να γίνει στον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος θα μπορούσε να βλέπει στο αγωνιστικό κομμάτι τον Παναθηναϊκό να μην θα μπορούσε να ορθοποδήσει, όμως με τον μποναμά του γηπέδου και γλιτώνει και θα έχει καταφέρει με 300 εκατ.

ευρώ να φτιάξει το γήπεδο του τριφυλλιού και παράλληλα να ανεβάσει την αξία της ΠΑΕ, όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό, για να την πουλήσει.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Ο αντίκτυπος στο δώρο που έλαβε ο Αλαφούζος λοιπόν είναι τεράστια και τα κέρδη πολύ περισσότερα από την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό που θα είναι έτοιμο τον Μάιο του 2027.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Το σκάνδαλο με την πριμοδότηση μέσω του δώρου που πήρε ο Αλαφούζος Το «παραμύθι» για τη Λεωφόρο που ορίζεται ως ποδοσφαιρικό γήπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη εντάχθηκαν στο πλαίσιο της Διπλής Ανάπλασης που θεσμοθετήθηκε με τον νόμο 3983 του 2011 και επιβεβαιώθηκε το 2013 με το αντίστοιχο Προεδρικό Διάταγμα.

Ετος 20 Νοεμβρίου 2020 υπογράφηκε η σύμβαση από πέντε εμπλεκόμενα μέρη, τον τότε υπουργό Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη, τον Κώστα...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Τοπικά νέφη
5.5 °C 58%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies