Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
4 °C 46%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ο Λούκα Βούσκοβιτς είναι ο ήρωας των Χριστουγέννων στην Μπουντεσλίγκα
Ημερομηνία: Σήμερα 28/12/2025, 18:28 - Εμφανίσεις: 28



Το όνομα του Λούκα Βούσκοβιτς φιγουράρει τις τελευταίες μέρες στον γερμανικό Τύπο και ο λόγος που ο νεαρός αμυντικός του Αμβούργου αποκαλείται ήρωας είναι συγκλονιστικός.

Ο νεαρός Κροάτης άσος της γερμανικής ομάδας, είναι ο «ήρωας» των Χριστουγέννων στο γερμανικό πρωτάθλημα και πήρε το βραβείο fair play, γιατί κατάφερε να σώσει την ζωή ενός αντιπάλου του.

Όλα έγιναν στο παιχνίδι του Αμβούργου με την Άιντραχτ φρανκφούρτης, όταν συγκρούστηκαν ο Ράσμους Κρίστενσεν της Άιντραχτ και ο Μίρο Μουχίμ του Αμβούργου, με τους δύο παίκτες να πέφτουν στο χώρο του γηπέδου.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Ο Κρίστενσεν, όπως θα μπορούσε να διακρίνει κάποιος και από το βίντεο, έμεινε ακίνητος στο χώρο του γηπέδου, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Ο Βούσκοβιτς κατάλαβε αμέσως την σοβαρότητα της κατάστασης κι έτρεξε αστραπιαία στον παίκτη της Άιντραχτ, διαπιστώνοντας ότι έχει γυρίσει η γλώσσα του.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); ‘Hero’ Tottenham star wins award after quick-thinking act saved rival’s life https://t.co/xbo6MshQXq — The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) December 27, 2025 Ο νεαρός αμυντικός του Αμβούργου έκανε αυτό που έπρεπε προσφέροντας άμεσα τις πρώτες βοήθειες στον Κρίστενσεν και με τις γρήγορες κινήσεις του έσωσε την ζωή του αντιπάλου του.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι αμέσως έπειτα από την παρέμβαση του Βούσκοβιτς, ο Κρίστενσεν ανέκτησε τις αισθήσεις του το αξιοσημείωτο είναι πως συνέχισε ν’ αγωνίζεται.

Οι γιατροί είπαν ότι η άμεση επέμβαση του Βούσκοβιτς ήταν καθοριστική για την ζωή του παίκτη της Άιντραχτ και ο αμυντικός των γηπεδούχων έγινε ο ήρωας των Χριστουγέννων στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Το όνομα του Βούσκοβιτς, ο οποίος ανήκει στην Τότεναμ και αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην γερμανική ομάδα, ήταν στα πρωτοσέλιδα των γερμανικών εφημερίδων και πήρε δικαιολογημένα το βραβείο fair play για τον μήνα Δεκέμβριο στην Μπουντεσλίγκα....

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
4 °C 46%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies