ΚΑΙΡΟΣ · LIVE34.5°CΣχεδόν αίθριος24% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ρεάλ Μαδρίτης: Αμφιβολίες το μυαλό μου βασανίζουνε πολλές…

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 101



Η νίκη ήρθε, όμως η ουσιαστική βελτίωση στο παιχνίδι και –κυρίως– στις αισθήσεις της ομάδας εξακολουθεί να απουσιάζει.

Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα που εξάγεται στο Βαλδεμπέμπας μετά το παιχνίδι στο Μεντιθορόθα στο 2-1 επί της Αλαβές.

Η Ρεάλ Μαδρίτης του Τσάμπι Αλόνσο θυμήθηκε πώς να κερδίζει, αλλά δεν έπεισε ότι έχει βρει ακόμα τον δρόμο του.

Το ερώτημα μέχρι πού θα μπορούσε να φτάσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ, υπό τις παρούσες συνθήκες, παραμένει ανοιχτό.

Το τρίποντο λειτούργησε ως προσωρινό παυσίπονο, όχι όμως ως οριστική απάντηση.

Στον σύλλογο υπάρχει έντονη επιθυμία να μη βιωθεί ξανά ένα déjà vu αντίστοιχο με εκείνο της περσινής σεζόν, όταν η κατάκτηση του Σούπερ Καπ έδωσε μια ψευδαίσθηση σταθερότητας, που δεν είχε συνέχεια.

Αυτή τη φορά, όλοι γνωρίζουν ότι απομένουν μόλις δύο παιχνίδια μέχρι το τέλος του 2025 και αυτά θεωρούνται καθοριστικά – όχι μόνο αναφορικά με τα αποτελέσματα, αλλά κυρίως αναφορικά με την εικόνα και τη δυναμική της ομάδας.

Στο εσωτερικό της Ρεάλ γίνεται σαφές ότι αναζητείται ένα πραγματικό αγωνιστικό σοκ, ένας καταλύτης που θα αλλάξει την ψυχολογία και την απόδοση.

Δεν αποκλείεται αυτός να προκύψει με τον ίδιο τον Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο, ωστόσο ο χρόνος πιέζει και μέχρι τώρα το πολυπόθητο «κλικ» δεν έχει εμφανιστεί.

Οι αμφιβολίες παραμένουν, ακόμα κι αν το αποτέλεσμα προσέφερε πρόσκαιρη ηρεμία.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Τα παιχνίδια με την Ταλαβέρα και τη Σεβίλλη αποκτούν χαρακτήρα τελικού.

Αν καταφέρουν να αναζωπυρώσουν την πίστη και τον ενθουσιασμό που παρευρίσκονταν όταν ανακοινώθηκε η άφιξη του Αλόνσο, τότε το πρότζεκτ θα συνεχιστεί.

Το εγχείρημα, ωστόσο, μόνο εύκολο δεν είναι.

Οι εσωτερικές εκθέσεις του συλλόγου, όπως έχει αποκαλύψει και ο ισπανικός Τύπος, αναφέρονται σε μια ομάδα έντονα καταπονημένη σωματικά, με την αποκατάσταση της φυσικής κατάστασης να μην θα μπορούσε να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη.

Παράλληλα, οι δηλώσεις του Φερνάντο Κάρο, CEO της Μπάγερ Λεβερκούζεν, προκάλεσαν συζητήσεις.

Ο ισχυρός άνδ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 34.5 °C · 24%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies