Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Τοπικά νέφη
17.4 °C 46%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Τούχελ: «Η πόρτα της Εθνικής είναι ανοικτή για όλους»
Ημερομηνία: Σήμερα 12/10/2025, 10:28 - Εμφανίσεις: 20



Παίκτες με εξαιρετική ποιότητα και χαρακτήρα, θα έχουν πάντα την ευκαιρία να συμπεριληφθούν στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, δήλωσε ο Τόμας Τούχελ, καθώς υιοθετεί μια σταδιακή προσέγγιση για την οικοδόμηση της ομάδας.

Ο Τούχελ διατήρησε την ομάδα από τις νίκες στα προκριματικά του περασμένου μήνα εναντίον της Ανδόρας και της Σερβίας, για τον φιλικό αγώνα της περασμένης Πέμπτης εναντίον της Ουαλίας και την αναμέτρηση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Λετονίας, αφήνοντας εκτός αποστολής… ονόματα υψηλού προφίλ, όπως ο Τζουντ Μπέλινγχαμ και ο Φιλ Φόντεν.

Οπως επίσης και τους τραυματίες Χάρι Κέιν, Ρις Τζέιμς και Νόνι Μαντουέκε, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στην εμφατική νίκη με 5-0 επί της Σερβίας.

Παρά τις απουσίες, η επιλογή του Τούχελ δικαιώθηκε, καθώς η Αγγλία πέτυχε την όγδοη συνεχόμενη νίκη επί της Ουαλίας (3-0) στο Γουέμπλεϊ.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Οι δηλώσεις του Τούχελ: «Προς το παρόν, το θέμα είναι μόνο οι παίκτες που βρίσκονται στο… στρατόπεδο», τόνισε ο Τούχελ και πρόσθεσε: «Ο ανταγωνισμός άρχισε.

Το αξίζουν κι αυτοί.

Και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι οι παίκτες που ήταν στην Σερβία και εναντίον της Ανδόρας στην προηγούμενη αποστολή, αξίζουν να βρίσκονται στην ομάδα.

Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Η πόρτα είναι πάντα ανοικτή για οποιονδήποτε.

Εναντίον της Ουαλίας, είχαμε τέσσερις αλλαγές από τον αγώνα στην Σερβία.

Αναγκασθήκαμε να κάνουμε τέσσερις αλλαγές, αλλά όλοι όσοι ήταν στην 11άδα, έπαιξαν με την ίδια ενέργεια.

Η υποψηφιότητα έρχεται και μετά υπάρχει πάντα μια ανοικτή πόρτα για κορυφαία ποιότητα, κορυφαίους χαρακτήρες.

Είμαστε στον Οκτώβριο τώρα, οπότε προχωράμε βήμα βήμα».

Παράλληλα, ο μέσος Ντέκλαν Ράις δήλωσε ότι ανυπομονεί να έχει τους Μπέλινγχαμ, Φόντεν και τον τραυματία Κόουλ Πάλμερ στην επόμενη αποστολή: «Είμαστε προφανώς μια απίστευτη ομάδα, και είναι κι αυτοί στην ομάδα.

Ας μην ξεφε...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Τοπικά νέφη
17.4 °C 46%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies