Παίκτης της Χάποελ Τελ Αβίβ και ο Οτούρου (vid) Ημερομηνία:
6/7/2025, 16:08 - Εμφανίσεις: 18
Ημέρα επίσημων ανακοινώσεων η Κυριακή (6/7) για την Χάποελ Τελ Αβίβ, η οποία, μετά τον Ελάιτζα Μπράιαντ, επισημοποίησε τη συυνεργασία της και με τον Νταν Οτούρου.
Ο Αμερικανός σέντερ ακολουθεί την ίδια διαδρομή με τον συμπαίκτη του στην Εφές, βρίσκοντας ένα πολύ καλό συμβόλαιο με την ισραηλινή ομάδα, έπειτα από την καλή σεζόν (8.2 πόντοι, 4 ριμπάουντ) στη Euroleague.
Ο 25χρονος ψηλός παίκτης είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό, ωστόσο είχε προφορική συμφωνία με τους Ισραηλινούς, την οποία και εν τέλει τίμησε, παρά το γεγονός πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έκανε δεύτερες σκέψεις λόγω των όσων συμβαίνουν στη χώρα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Ο Οτούρου σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν θα είναι υποχρεωμένος να ταξιδέψει στο Ισραήλ σε περίπτωση που η Χάποελ παίξει τελικά στο πρωτάθλημα της χώρας της.
Η σχετική ανάρτηση בפרק הבא 🌹 pic.twitter.com/MGK75j389o — Hapoel Tel Aviv BC (@HapoelTLVBC) July 6, 2025...