Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
23.5 °C 31%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Η ανωτερότητα της Σάκκαρη και το δις εξαμαρτείν της Πουτίντσεβα (vids)
Ημερομηνία: 22/6/2025, 23:16 - Εμφανίσεις: 22



Την πιο καλή φετινή εμφάνισή της στο γρασίδι πραγματοποίησε η Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο 500άρι τουρνουά που πραγματοποιείται στο Μπαντ Χόμπουργκ της Γερμανίας.

Η Ελληνίδα τενίστρια, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο τένις και δείχνοντας μερικά από τα στοιχεία που την είχαν φέρει στην κορυφαία πεντάδα της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε με 2-0 σετ της Γιούλια Πουτίντσεβα (7-5, 7-6 [6]), Νο.

27 στον κόσμο και πέρασε στον δεύτερο γύρο της γερμανικής διοργάνωσης.

Εκεί η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Εκατερίνα Αλεξάντροβα – Μπέντίνα Μπέντσιτς (23/6, 12:30).

Μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για την ψυχολογία της συμπατριώτισσάς μας, που είχε την επιθυμία να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες απέναντι σε Ελίς Μέρτενς (3-6, 0-6) και Ρεμπέκα Μασάροβα (6-7 [1], 5-7) σε Χερτόνγκεμπος και Βερολίνο.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της Μαρίας Σάκκαρη στο γρασίδι για τη φετινή σεζόν, έπειτα από την αντίστοιχη που είχε πετύχει κόντρα στην Ανιούκ Κόβερμανς με 2-0 σετ (6-3, 6-4) στις 8 Ιουνίου, για τον πρώτο του τουρνουά του Χερτόνγκεμπος.

Σαφώς χαμηλότερο εμπόδιο από αυτό της Γιούλια Πουτίντσεβα: Μια εξαιρετική παίκτρια με μεγάλη εμπειρία, κορυφαίες παραστάσεις και τεράστιες επιτυχίες, στο υψηλότερο επίπεδο του παγκοσμίου τένις.

Μια νίκη, όμως, που στιγματίστηκε από όσα έγιναν έπειτα από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και τον καβγά που είχαν η Μαρία Σάκκαρη με την Γιούλια Πουτίντσεβα, με την τενίστρια από το Καζακστάν να προκαλεί την οργισμένη αντίδραση της συμπατριώτισσάς μας.

Όλα άρχισαν έπειτα από την κλασσική χειραψία που είχαν οι δύο αθλήτριες πάνω στο φιλέ, με την τενίστρια από το Καζακστάν, μετά τη σύντομη στιχομυθία που είχε με την Μαρία, να κάνει μια ειρωνική υπόκλιση, προκαλώντας την οργή της Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια της ζήτησε να συμπεριφέρεται καλύτερα και η Γιούλια Πουτίντσεβα της απάντησε να κοιτάει τον εαυτό της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την «έκρηξη» της Μαρίας Σάκκαρη, που γύρισε...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
23.5 °C 31%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies