Megasports: Αιφνιδίασε ο Παπαπέτρου Ημερομηνία:
22/6/2025, 22:08 - Εμφανίσεις: 6
Αιφνιδίασε τον κόσμο του μπάσκετ με την απόφασή του να τελειώσει πρόωρα την καριέρα του ο Ιωάννης Παπαπέτρου.
Επικαλούμενος τους τραυματισμούς στα γόνατα ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού, τερματίζει την καριέρα του σε ηλικία τριάντα ενός χρόνων.
Το ταξίδι της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ των γυναικών, ολοκληρώθηκε χθες βράδυ.
Η γαλανόλευκη έχασε με 83-72 από την Τουρκία και δεν κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Την πιο καλή επίδοση φέτος στον κόσμο θέλει να κάνει ο Μίλτος Τεντόγλου την ερχόμενη εβδομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων στη Μαδρίτη.
Αυτό δήλωσε ο Χρυσός Ολυμπιονίκης μετά τη νίκη του στο μιτινγκ της Γερμανίας επισημαίνοντας ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Στο δεύτερο γύρο του τουρνουά του Μπαντ Χόμπουργκ προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια νίκησε 2-0 σετ την Πουτιντσέβα μετά από 2,5 ώρες αγώνα ωστόσο η κόντρα των δύο αθλητριών συνεχίστηκε και αφού τελείωσε το παιχνίδι.
Η αθλήτρια από το Καζακστάν ειρωνεύτηκε τη Σάκκαρη κάνοντας υπόκλιση γεγονός που εκνεύρισε την Μαρία και οι δύο τενίστριες είχαν έντονη λογομαχία μέχρι να αποχωρήσουν από το κορτ.
Την πρώτη της νίκη στο παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων πανηγύρισε η Ντόρτμουντ.
Η Ίντερ χρειάστηκε ένα γκολ του Καρμπόνι στις καθυστερήσεις, για να επικρατήσει με 2-1 της Ιαπωνικής, Ουράβα....