2010-2025: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γιγάντωσε τον Ολυμπιακό, σ' ένα θρυλικό ταξίδι 15 «χρυσών» χρόνων Ημερομηνία:
Σήμερα 18/6/2025, 00:28 - Εμφανίσεις: 23
Ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε εκατό χρόνια χρυσής ιστορίας ατενίζοντας το μέλλον με όραμα, αποφασιστικότητα και πίστη για νέες μεγάλες επιτυχίες.
Στον ορίζοντα του Θρύλου κυριαρχούν τα όνειρα για κατάκτηση ακόμα ψηλότερων κορυφών και το κυριότερο είναι, πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κάνει αυτά τα όνειρα πραγματικότητα.
Οι ημερομηνίες σταθμοί στην θρυλική ιστορία της ομάδας του λιμανιού «φωτίζουν» τον δρόμο για να συνεχίζει την πορεία του ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας.
Και η 18η Ιουνίου του 2010 θα μνημονεύεται για πάντα ως ορόσημο μιας απίστευτης ποδοσφαιρικής επανάστασης.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Είναι η μέρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναλαμβάνει τα «ηνία» του Ολυμπιακού, είναι η μέρα στην οποία αρχίζουν οι «ερυθρόλευκοι» ένα μυθικό ταξίδι προς την δόξα.
Τα όσα κατάφερε η ομάδα του λιμανιού αυτά τα 15 χρόνια έχουν την σφραγίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος βγήκε μπροστά σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, σε μια περίοδο που η οικονομική κρίση γονάτιζε την Ελλάδα.
Όλοι θυμούνται την απογοητευτική κατάσταση της χώρας το καλοκαίρι του 2010 αλλά και τις οικονομικές προβλέψεις που ήταν κάτι παραπάνω από δυσοίωνες.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όμως δεν σκέφτηκε με οικονομικούς όρους, δεν έλαβε υπόψιν τις μνημονιακές πολιτικές και τους δείκτες της οικονομίας, για να πάρει την μεγάλη απόφαση.
Αποφάσισε με γνώμονα την αστείρευτη αγάπη του για τον Ολυμπιακό κι αυτή η αγάπη έχει αποδειχθεί ότι είναι μεγαλύτερη από οικονομικές κρίσεις και προβλήματα.
Δεν υπήρξε καμιά δεύτερη σκέψη από τον ηγέτη του Ολυμπιακού την κρίσιμη ώρα, δεν υπήρξε κανένας ενδοιασμός.
Υπήρξε μόνο αγάπη και συναίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Και υπήρξαν φυσικά, σ’ αυτά τα 15 χρόνια, επενδύσεις εκατοντάδων εκατ.
ευρώ για να είναι πάντα ο Θρύλος στην κορυφή, εκεί που θέλουν να τον καμαρώνουν οι οπαδ...