ΚΑΙΡΟΣ · LIVE26.2°CΣχεδόν αίθριος47% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Πολιτισμός - Τουρισμός
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Από τυμβωρύχος μέχρι συνοδός: Το ένοχο παρελθόν του Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 83

Γλίτωσε από τις βελόνες πλεξίματος της ίδιας του της μητέρας, αλλά όχι κι από τις τύψεις για το ότι δεν δήλωσε ποτέ «σ’ αγαπώ» στα παιδιά του. Στη νέα αυτοβιογραφία του Ζεράρ Ντεπαρντιέ με τίτλο Ca c’est fait comme ca («Συνέβη έτσι απλά»), ο γάλλος ηθοποιός καταφεύγει σε μια σειρά από άκρως ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις για το σκοτεινό –ενίοτε, ακόμα κι ένοχο- νεανικό του παρελθόν.

Έτσι, παραδέχεται πως από τα δέκα του κιόλας χρόνια που άρχισε να περιπλανιέται στους δρόμους, γρήγορα κατάλαβε πως ελκύει τους άντρες καθώς έμοιαζε για 15χρονος. «Ήξερα από τότε που ήμουν νέος ότι αρέσω στους γκέι. Όταν οι άντρες με πλησίαζαν ζητώντας μου σεξ, εγώ απλά τους ζητούσα χρήματα» γράφει ο Ντεπαρτιέ, που πέρασε τόσο φτωχικά παιδικά χρόνια στη γενέτειρα του, τη πόλη Σατορού, ώστε αναγκάστηκε να βοηθάει, περιστασιακά, έναν άλλον άντρα στην σύληση τάφων και την εκταφή νεκρών με σκοπό να τους κλέψουν από κοσμήματα μέχρι παπούτσια.
Στα 16 του πέρασε τρεις εβδομάδες στη φυλακή για την κλοπή ενός αυτοκινήτου, ενώ στις φοιτητικές διαδηλώσεις και πορείες διαμαρτυρίας του Μάη του 1968 έκλεβε τσιγάρα από τους συνομηλίκους του, που κοιμόντσαν τα βράδια στα πεζοδρόμια.
Το ίδιο σοκαριστική είναι και η αποκάλυψη που αφορά τη μητέρα του που δεν τον ήθελε και όταν έγκυος σ' αυτόν προσπάθησε να… αποβάλει τρυπώντας το σώμα της με βελόνες του πλεξίματος...
Η αγάπη που ποτέ δεν πήρε από τους γονείς του –ο πατέρας του, Ντεντέ, ήταν ένας μέθυσος που κάθε άλλο παρά τρυφερά του φερόταν σαν παιδί- είχε ως αποτέλεσμα ο Ντεπαρτιέ να δείξει την ίδια παγωμένη συμπεριφορά και στα παιδιά του: «Ποτέ μου δεν τους είπα πως τα αγαπώ. Η λέξη αυτή δεν μπορούσε να βγει από το στόμα μου» γράφει ο 65χρονος ηθοποιός.
Κι επειδή το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, συγκλονιστική είναι και η ομοιότητα των εμπειριών που είχαν γιος και πατέρας Ντεπαρτιέ: ο Γκιγιόμ, που πέθανε το 2008 μόλις στα 37 του χρόνια από πνευμονία, έκανε με τη σειρά του τον ζιγκολό και είχε φυλακιστεί για κατοχή ναρκωτικών και για μικροκλοπές.
Ο εκκεντρικός Γάλλος πρόσφατα αποκάλυψε πως πίνει 14 μπουκάλια αλκοόλ την ημέρα. Ισχυρίζεται μάλιστα πως αυτό δεν είναι σημάδι αλκοολισμού, αλλά χαρακτηριστικό ενός ανθρώπου με φοβίες: «έχω έμμονη ιδέα με τον χτύπο της καρδιάς μου, με το γουργούρισμα που κάνουν τα έντερά μου, τον ήχο που κάνουν οι αρθρώσεις μου. Κι άρχισα να πίνω τόσο πολύ ώστε να μην τα ακούω όλα αυτά, για να μην τρελαθώ. Δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν είμαι μεθυσμένος», τονίζει στην αυτοβιογραφία του.
Τέλος, ο Ντεπαρντιέ αναφέρεται και στη φιλία του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν. Οι δύο τους γνωρίστηκαν το 2008 και αμέσως κατάλαβαν ότι έχουν πολλά κοινά. «Θα μπορούσαμε και οι δύο να έχουμε γίνει κακοποιοί. Όπως και για εμένα, έτσι και για τον Πούτιν, κανένας δε θα στοιχημάτιζε ούτε μια δεκάρα [να επιζήσουμε] όταν ήμασταν 15 χρονών», καταλήγει ο ηθοποιός που έχει φύγει από τη Γαλλία και μοιράζει πλέον τον χρόνο και την καθημερινότητά του ανάμεσα στο Βέλγιο και τη Ρωσία.



Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 26.2 °C · 47%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies