Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
3 °C 70%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε 4-1: Στο -1 από την κορυφή η «Βασίλισσα», γκολ από τα 70 μέτρα ο Γκιουλέρ (vids)
Ημερομηνία: Σήμερα 15/3/2026, 00:28 - Εμφανίσεις: 9



Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε… τόσο όσο, δηλαδή όσο χρειάστηκε για να καθαρίσει εύκολα τη… μπουγάδα με την Έλτσε και να αναμένει πια στραβοπάτημα της Μπαρτσελόνα την Κυριακή απέναντι στη Σεβίλλη στο «Καμπ Νόου».

Η «Βασίλισσα» καθάρισε εύκολα 4-1 το ματς που ολοκλήρωσε το σαββατιάτικο πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, με γκολ των Ρούντιγκερ, Βαλβέρδε, Χάουσεν και Γκιουλέρ, ενώ η 17η της βαθμολογίας που είναι στο -1 από τη ζώνη του υποβιβασμού, μείωσε στο 85′ με αυτογκόλ του Μιγκέλ Άνχελ.

Πρώτη φάση γκολ και «τέλος» πριν το ημίχρονο Η Ρεάλ κατάφερε να σκοράρει ουσιαστικά στην πρώτη της φάση στο ματς, προς το φινάλε του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 39′.

Ο Ρούντιγκερ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, όταν γκολκίπερ της Έλτσε απέκρουσε εκτέλεση φάουλ του Βαλβέρδε, όμως η μπάλα έμεινε στην περιοχή και ο Γερμανός με τρομερό σουτ τον νίκησε από το ύψος του πέναλτι.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Τελικά, οι «μερένχες» καθάρισαν το ματς πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, στο 45′.

Σκόρερ αυτή τη φορά ο… σεληνιασμένος Βαλβέρδε, ο οποίος συνέχισε να πυροβολεί μετά το χατ-τρικ με το οποίο καθάρισε τη Σίτι μεσοβδόμαδα.

Σε μια έξοχη αντεπίθεση, ο Ουρουγουανός απέφυγε τον αντίπαλο του με ωραία προσποίηση και με υπέροχο πλασέ από το ημικύκλιο της περιοχής έκανε το 2-0.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Τον δείκτη του σκορ ανέβασε στο 66′ ο Χάουσεν με καρφωτή κεφαλιά, ενώ στο 85′ η Έλτσε μείωσε μετά από συνεχόμενα λάθη στην άμυνα της Ρεάλ, με αυτογκόλ του Μιγκέλ Άνχελ.

Το καλύτερο στο ματς όμως δεν είχε έρθει ακόμα! Το κερασάκι μπήκε στο 89′ από τον Αρντά Γκιουλέρ, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα στο μισό γήπεδο της Ρεάλ, σήκωσε το κεφάλι, είδε τον αντίπαλο γκολκίπερ εκτός εστίας και με σουτ από τα 70 μέτρα τον «κρέμασε» για το 4-1, ένα γκολ που βάζει υποψηφιότητα για το καλύτερο της χρονιάς!googletag.cmd.push(function() { go...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
3 °C 70%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies