Είτε παικταράς για το «6», είτε βασικός ο Κοντούρης Ημερομηνία:
Σήμερα 3/2/2026, 15:52 - Εμφανίσεις: 8
Τρεις μέρες πριν τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, το διαπιστωμένο κενό στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού δεν έχει καλυφθεί.
Προφανώς, η ευθύνη για την καθυστέρηση χρεώνεται στους υπεύθυνους για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού: από το ρεπορτάζ διαφαίνεται πως αυτός ο οποίος χειρίστηκε προσωπικά την υπόθεση είναι ο τεχνικός διευθυντής, Μιγκέλ Άνχελ Κορόνα.
Άρα, είναι ο κύριος υπαίτιος που ο Ράφα Μπενίτεθ δεν έχει ακόμα στη διάθεση του έναν πρωτοκλασάτο χαφ, ο οποίος θα έπρεπε να είναι στο «Γεώργιος Καλαφάτης» από τα Χριστούγεννα.
Στον αντίποδα, ένας επαγγελματίας που δουλεύει σε μία ξένη χώρα και πόσο μάλλον ερχόμενος σε ένα προβληματικό εργασιακό περιβάλλον, όπως είναι κακά τα ψέματα ο Παναθηναϊκός, δικαιούται πίστωση χρόνου.
Ο Χαβιέ Ριμπάλτα που δικαίως επαινείται για τις επιλογές του στην ΑΕΚ, για πολλούς μήνες έπειτα από την πρόσληψη του, δεν είχε πάρει ούτε μία απόφαση! Σε αυτό το τάιμινγκ, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσπαθούν έστω και καθυστερημένα, να κλείσουν έναν αμυντικό χαφ που θα διακρίνεται για τα σωματικά προσόντα του: όγκο, ύψος, δύναμη και κερδισμένες προσωπικές μονομαχίες.
Στοιχεία που θα πρόσφερε ο Ετιέν Καμαρά, όμως συμπεριφέρθηκε άσχημα, αθέτησε την υπόσχεση του και με τέτοια προσωπικότητα, καλύτερα που δεν αποδέχτηκε την πρόταση του Τριφυλλιού.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Βέβαια, αν γενικότερα τον Ιανουάριο είναι δύσκολη απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου παίκτη, καθίσταται ακόμα δυσκολότερη στα… χασομέρια του μήνα.
Γιατί σήμερα 3 Φεβρουαρίου, η μεταγραφική περίοδος στις πιο πολλές χώρες της Ευρώπης έχει κλείσει και επομένως, μία ομάδα δεν παραχωρεί τους βασικούς της γιατί δεν θα μπορούσε να τους αντικαταστήσει.
document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); View this post on Instagram A post shared by Sotiris Kontouris (@kontouriss) Αυτή η συνθήκη σημαίνει πως η διαθεσιμότητα περιορίζεται για τους ανθρώ...