ΚΑΙΡΟΣ · LIVE16.9°CΤοπικά νέφη93% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Τότεναμ-Ντόρτμουντ 2-0: Οι «πετεινοί» καθάρισαν από το α' ημίχρονο και είναι τέταρτοι

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 137



Ευκολότερα δεν γινόταν για την Τότεναμ.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Τότεναμ για να πάρει τη νίκη με 2-0 στο ματς της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League με την Μπορούσια Ντόρτμουντ που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 27’ λόγω αποβολής του Σβένσον.

Η Τότεναμ ξεπέρασε και τον κακό εαυτό της καθώς προέρχονταν από μια νίκη σε οκτώ ματς σε όλες τις διοργανώσεις και οι οπαδοί της είχαν ξεκινήσει να αποδοκιμάζουν, ζητώντας να αποχωρήσει ο Τόμας Φρανκ.

Με νίκη αυτή η Τότεναμ από την 11η ανέβηκε στην 4η θέση με 14 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Η Ντόρτμουντ υποχώρησε στην 11η  από τη 10η με 11 βαθμούς.

Ήταν όνειρο το πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους.

Η Τότεναμ προηγήθηκε στο 14’, στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα με απευθείας σουτ του Ρομέρο μετά από μπαλιά του Οντομπερτ.

Σα να μην έφτανε αυτό, η Μπορούσια Ντόρτμουντ έμεινε με δέκα παίκτες στο 27’ λόγω αποβολής του Σβένσον για φάουλ στον ‘Οντομπερτ.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους Γερμανούς στο 37’, όταν ο Σολάνκε πέτυχε το 2-0 για την Τότεναμ, στέλνοντας τη μπάλα με σουτ πρώτα στο αριστερό δοκάρι και μετά στα δίχτυα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Τότεναμ είχε τα ηνία του αγώνα και δεν κινδύνεψε.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΜΑΤΣ: Η Τότεναμ ξεκίνησε με ψυχολογία παρά τα άσχημα αποτελέσματα και ενώ ο προπονητής της Τόμας Φρανκ ήταν με την πλάτη στον τοίχο.

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Η Τότεναμ προηγήθηκε (1-0) στην πρώτη της επίθεση με αποτέλεσμα η Ντόρτμουντ να αγχωθεί.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ: Ο Σβένσον αποβλήθηκε στο 27’ και «κρέμασε» τους Γερμανούς.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ο Σουηδός Νίμπεργκ αρχικά έδειξε κίτρινη στον Σβένσον που αναβαθμίστηκε σε κόκκινη κάρτα με παρέμβαση του VAR.

VAR-ΟΛΟΓΩΝΤΑΣ: Ο Ολλανδός Χίγκλερ εξέτασε και απεφάνθη στο 19’ ότι δεν υπήρχε πέν...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ΚΑΙΡΟΣ LIVE
ARTICLES
· Strong magnitude 6.9 earthquake hits Russia's Kamchatka
· Meat eaters more likely to reach 100, with a catch
· Ukraine poll on the winter ahead, concessions, and voting intention
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies