Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
16.7 °C 72%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Αντίπαλος της ΑΕΚ προσέλαβε άνδρα που «πέθανε», έκλεψε πιγκουίνο και φυλακίστηκε στη Σιγκαπούρη! (pics)
Ημερομηνία: 27/10/2025, 21:24 - Εμφανίσεις: 8



Πριν από τέσσερις ημέρες δέχθηκε 6 γκολ από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχοντας εικόνα… ερασιτεχνικής ομάδας.

Την Κυριακή, έχασε εντός έδρας και από τη Χιμπέρνιαν (1-2), «εδραιώνοντας» την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League Σκωτίας.

Οι διοικούντες την Αμπερντίν, λοιπόν, έκριναν ως εξαιρετική ιδέα για την επόμενη ημέρα της ομάδας τους, να προσλάβουν έναν νέο αθλητικό διευθυντή.

Το όνομά του, Λουτς Πφάνενστιλ.

Και η πορεία του, είναι πιο τρελή και… viral, από ό,τι άλλο θα μπορούσε να έχετε στο μυαλό σας.

Οι σκωτσέζοι, λοιπόν, προσέλαβαν και έκαναν νέο κάτοικο «Πίτοντρι» τον 52χρονο Γερμανό, του οποίου η ζωή και η καριέρα μοιάζουν βγαλμένες από μυθιστόρημα.

Ο ίδιος θα αναλάβει τα καθήκοντά του τον επόμενο μήνα, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την ομάδα του MLS, Σεντ Λούις Σίτι, τον Αύγουστο (σ.σ.

από την οποία πληρώνεται ακόμα, σημειωτέον).

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Αμπερντίν, Ντέιβ Κόρμακ, εξεδήλωσε την πεποίθησή του ότι ο Πφάνενστιλ θα μπορούσε να γίνει ο «καταλύτης για την επιτυχία» των «Ντονς», παρά το… ασυνήθιστα γεμάτο παρελθόν του.

Και για να μην μακρυγορούμε, εξηγούμαστε… Μια Καριέρα-Οδύσσεια: Από Έξι Συνομοσπονδίες στη Φυλακήgoogletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Η ποδοσφαιρική διαδρομή του Πφάνενστιλ ως τερματοφύλακα υπήρξε μοναδικά περιπετειώδης, καθιστώντας τον πρώτο άνθρωπο που έπαιξε σε συλλόγους και των έξι συνομοσπονδιών της FIFA.

Σε σύνολο, φόρεσε τη φανέλα 25 συλλόγων, μεταξύ των οποίων η Νότιγχαμ Φόρεστ, η Γουίμπλεντον και η Χάντερσφιλντ.

Η καριέρα του απλώθηκε σε 13 χώρες, συγκαταλεγομένης της Μαλαισίας, της Βραζιλίας, της Ναμίμπια, της Αρμενίας και της Αλβανίας.

Πάντως, η πιο δραματική στιγμή της ζωής του ήρθε το 2002, όταν αγωνιζόταν για την Μπράντφορντ Παρκ Άβενιου στην Northern Premier League.

Μετά από σύγκρουση με τον Κλέιτον Ντόναλντσον, ο πρώην διεθνής με τις γερμανικές Νέων σταμάτησε να αναπνέει τρεις φορές και χρειάστηκε να τον επαναφέρουν στο χώρο του γηπέδου.

Κυριολεκτικά, βρέθηκε α...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
16.7 °C 72%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies