Μπέτις – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-2: Πήραν την ισοπαλία στην Ισπανία οι «reds» Ημερομηνία:
Σήμερα 25/9/2025, 00:08 - Εμφανίσεις: 10
Μια ισοπαλία στην Ισπανία και στην έδρα της Μπέτις κατά την πρεμιέρα της League Phase του Europa League ποτέ δεν θα μπορούσε να είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα.
Πάντως, η Νότιγχαμ Φόρεστ μένει σίγουρα με μια γλυκόπικρη γεύση από την επιστροφή της στην Ευρώπη έπειτα από 29 χρόνια, αφού έδειξε ότι έχει και τη δυναμική και την ποιότητα για να πρωταγωνιστήσει στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Η ομάδα του Ποστέκογλου κρατούσε τη νίκη ως το 85′, ωστόσο τελικά οι Ανδαλουσιάνοι ισοφάρισαν με τον Άντονι για το τελικό (2-2) σε μια από τις ελάχιστες φάσεις που η άμυνά της δεν λειτούργησε σωστά.
Νωρίτερα, η Μπέτις είχε προηγηθεί νωρίς (15′) με τον πρώην «ερυθρόλευκο» Σεντρίκ Μπακαμπού, όμως δύο άμεσα γκολ του Βραζιλιάνου Ιγκόρ Ζεσούς (18′, 23′) έφεραν την προσωρινή ανατροπή για την αγγλική ομάδα.
Με αυτά τα δύο γκολ μάλιστα, ο 24χρονος επιθετικός έγραψε Ιστορία για τη Φόρεστ, αφού έγινε ο πρώτος παίκτης της ομάδας που σκοράρει δύο φορές στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του.
Σκόραρε η Μπέτις και το… πλήρωσε «Απόλυτη κυριαρχία της Νότιγχαμ Φόρεστ».
Αυτός είναι ο… τίτλος για το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο «Καρτούχα» της Σεβίλλης, όπου η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου έδειξε τη διαφορά κλάσης που υπάρχει ακόμα και απέναντι σε μια από τις καλές ισπανικές ομάδες.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Στο 12′ ο Γκιμπς-Γουάιτ απείλησε για πρώτη φορά με κεφαλιά λίγο άουτ, ενώ στο 15′, κόντρα στη ροή του αγώνα η Μπέτις προηγήθηκε στο σκορ.
Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Σεντρίκ Μπακαμπού, ήταν αυτός που έκανε το 1-0 με πολύ ωραίο δεξί σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από γύρισμα του Άντονι.
Η… επιθετικότητα των Ανδαλουσιανών στο πρώτο ημίχρονο, σταματά όμως κάπου εκεί.
Στο υπόλοιπο πρώτο μέρος, η ομάδα του Ποστέκογλου πάτησε το πόδι στο γκάζι, ανέβασε τους ρυθμούς της που οι Ισπανοί δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν, έφτασε στην ανατροπή του σκορ ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει και τουλάχιστον ένα ακόμα γκολ.
Άμεση ανατροπή και ολοκληρωτική κυριαρχία Γρήγορα γρήγορα...