Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
25.5 °C 32%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Gazzetta dello Sport: «Ρέτσος, ένας υπέροχος πολεμιστής»
Ημερομηνία: Σήμερα 16/9/2025, 16:04 - Εμφανίσεις: 7



Στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού της Ευρώπης, εκεί όπου οι λεπτομέρειες καθορίζουν το μεγαλείο, οι αρχηγοί είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλοί παίκτες.

Είναι οι φωνές στα αποδυτήρια, οι σκιώδεις ηγέτες που μετατρέπουν το άγχος σε πίστη και την πίεση σε δύναμη.

Στο μεγάλο αφιέρωμα της Gazzetta, παρουσιάζονται οι 36 ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν φέτος το περιβραχιόνιο στο UEFA Champions League, εκπροσωπώντας με περηφάνια τα σύμβολα και τις ιστορίες των συλλόγων τους. Ανάμεσά τους και ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Ένας ποδοσφαιριστής που γύρισε από μακριά — από τραυματισμούς, δανεισμούς και αμφιβολίες — για να κατακτήσει ξανά τον Πειραιά και να γίνει ο ηγέτης μιας ομάδας που επιστρέφει στο προσκήνιο της Ευρώπης.

Στα 26 του, συνδυάζει ωριμότητα, ηρεμία και πάθος, ενσαρκώνοντας όσα σημαίνει να είσαι αρχηγός στο πιο απαιτητικό επίπεδο του ποδοσφαίρου.

Το αφιέρωμα της Gazzetta είναι μια ωδή σε εκείνους που κουβαλούν στο μπράτσο τους την ιστορία μιας ομάδας — και στις καρδιές τους, την ευθύνη να τη συνεχίσουν.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); O Παναγιώτης Ρέτσος και όσα τονίζει η ιταλική εφημερίδα: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ 132 συμμετοχές, 3 γκολ, 3 ασίστ.

Τίτλοι: Πρωτάθλημα Ελλάδας 2017 και 2025, Κύπελλο Ελλάδας 2025, Conference League 2025googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ένας άνθρωπος με τη βαλίτσα στο χέρι.

Γεννήθηκε στη Νότια Αφρική και ήρθε παιδί στην Ελλάδα.

Στη Λεβερκούζεν είδαν σε αυτόν έναν πιθανό πρωταθλητή και τον έκαναν βασικό στα 18 του, αλλά στη συνέχεια έχασε τρία χρόνια ποδοσφαίρου εξαιτίας σοβαρών τραυματισμών, της πανδημίας και μερικών άκαρπων δανεισμών.

Πέρασε και από τη Βερόνα, την οποία προτίμησε από άλλους προορισμούς λόγω του ονόματός της, Hellas, που του θύμιζε πατρίδα, αλλά και επειδή θυμόταν την πόλη από τότε που στο σχολείο μάθαινε Σαίξπηρ.

Αυτό δείχνει έναν ασυνήθιστο τρόπο σκέψης, που μαζί με το μεγάλο του...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
25.5 °C 32%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies