Μπιανκόν: «Η ομάδα αφομοιώνει όσα θέλει ο προπονητής» Ημερομηνία:
25/7/2025, 16:24 - Εμφανίσεις: 16
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν, μετά το φιλικό παιχνίδι με τη Νόριτς, αναφέρθηκε στην καλή πορεία της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, επισημαίνοντας πως η ομάδα ξεκινά να εφαρμόζει τις οδηγίες και τη φιλοσοφία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Ο Μπιανκόν, ο οποίος πέτυχε το τρίτο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 3-0, μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα, δίνοντας έμφαση στην πρόοδο που καταγράφεται στην καλοκαιρινή προετοιμασία.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ζουλιάν Μπιανκόν: Τι δήλωσε με τον Μεντιλίμπαρ: «Τα πάντα μένουν μεταξύ μας, είτε μιλάμε για τις ζωές μας γενικά, είτε για την προπόνηση, για τα παιχνίδια.
Τώρα μου δήλωσε κάποια πράγματα για το παιχνίδι.
Θεωρώ ότι παίξαμε ένα καλό παιχνίδι.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Τα τελευταία πέντε λεπτά ήμασταν λίγο κουρασμένοι, αλλά η ομάδα έπαιξε με βάση αυτά που μπορούσε.
Πετύχαμε τρία γκολ, στο τέλος ήμασταν λίγο κουρασμένοι, αλλά πετύχαμε κάποιες σημαντικές πάσες και κάναμε γενικά ένα καλό παιχνίδι».
Πόσο ικανοποιημένος είναι δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία μέχρι τώρα: «Κυλάει πολύ θετικά η προετοιμασία.
Παίξαμε κάποια φιλικά, έχουμε ακόμα κάποια άλλα τις επόμενες 10 ημέρες που θα είμαστε στην Ολλανδία.
Προς το παρόν θεωρώ ότι αφομοιώνουμε τα πράγματα που ζητά ο προπονητής.
Δηλαδή η ομάδακαταβάλει προσπάθεια να κάνει αυτά που ζητά ο προπονητής και γενικά κυλά πολύ καλά αυτή η περίοδος.
Θα γυρίσουμε στην Ελλάδα, μετά θα επιστρέψουμε.
Οπότε έχουμε κι άλλα φιλικά να δώσουμε.
Γενικά όλοι οι παίκτες προσπαθούμε να αφομοιώσουμε το πλάνο του προπονητή.
Είμαστε κουρασμένοι, αλλά από την άλλη είμαστε πολύ χαρούμενοι.
Έχουμε μία πολύ θετική νοοτροπία σαν ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι.
Γενικότερα το όλο κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό.
Με την ορθή δουλειά και το κατάλληλο κλίμα θα μπορέσουμε να έχουμε μία πολύ καλή σεζόν για την ομάδα»....