«Ελα σπίτι μου, έχω θέρμανση»: Οι διάλογοι-φωτιά του Γιαμάλ με ηθοποιό ταινιών για ενήλικους (pics) Ημερομηνία:
Σήμερα 21/6/2025, 11:12 - Εμφανίσεις: 14
Ο Λαμίν Γιαμάλ θα μπορούσε να αποτελεί το μεγαλύτερο ταλέντο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και να θεωρείται ήδη ο νέος… Λιονέλ Μέσι, όμως εκτός γηπέδου φαίνεται να έχει μια πολύ… άστατη ζωή, παρότι είναι μόλις 17 χρονών.
Μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες στο φετινό καλοκαίρι και ενώ κάνει τις διακοπές του, ο εξτρέμ της Μπαρτσελόνα έχει συνδεθεί με πολλές γυναίκες, όλες μεγαλύτερες από αυτόν, με αποτέλεσμα να υπάρχει και μια ανησυχία γύρω από τον 17χρονο που θεωρείται το παιδί-θαύμα της Μπαρτσελόνα.
Πρώτα ήταν η 30χρονη influencer Φατί Βάσκεθ, ενώ πρόσφατα ο Γιαμάλ «έμπλεξε» το όνομα του κια με την Κλαούντια Μπαβέλ που είναι πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών και δημιουργός για περιεχόμενο ενηλίκων.
Μάλιστα, η ίδια προέβη σύμφωνα με δηλώσεις που αποκάλυψαν το τι έχει συμβεί με τον νεαρό αστέρα της Μπαρτσελόνα βάζοντας «φωτιά» για τον τρόπο που λειτουργεί έξω από τα γήπεδα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Ο Γιαμάλ και οι αποκαλύψεις της Κλαούντια Μπαβέλ «Επέλεξα να μην μιλήσω δημόσια για αυτό το θέμα το 2025.
Πάντως, επειδή ο Γιαμάλ δήλωσε την υποτιθέμενη σχέση μας στο TardeAR, θεωρώ σκόπιμο να μοιραστώ την εκδοχή μου με σαφήνεια και σεβασμό.
«Ισχυρίζεται ότι ζει με τη μητέρα του, αλλά στην πραγματικότητα ζει μόνος.
Λέει ότι με απέρριψε, ενώ αυτός ήταν που ζήτησε την επαφή μου και επέμενε να συναντηθούμε.
googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); 🇪🇸 Lamine Yamal had clarified the rumors about him and 29-year-old adult content actress Claudia Bavel during his appearance on TardeAR—before she issued her response: 🗣️ «You can ask her.
She’ll give you the usual excuse like: ‘No, I rejected him because he’s a minor… .’ But… pic.twitter.com/kYIm0QXktIgoogletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); — Pulse Sports Nigeria (@PulseSportsNG) June 20, 2025 Αρνείται ότι έχουμε γνωριστεί, παρά το γεγονός ότι διασταυρωθήκαμε σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις».
Ζητώ με σεβασμό να διακόψουν τα προσβλητικά και δυσφημιστ...