Μποζίκας: «Ο Ολυμπιακός δεν τα έχει παρατήσει ποτέ» Ημερομηνία:
10/6/2025, 19:56 - Εμφανίσεις: 21
Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας, έδωσε συνέντευξη στο Web Radio της ΕΟΚ και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.
Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε σε όσα συνέβησαν φέτος σε Ελλάδα και Euroleague, επισημαίνοντας πως οι Ερυθρόλευκοι δεν τα παράτησαν ποτέ και πως έδειξαν ότι ήταν η πιο σταθερή ομάδα στην Ευρώπη.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μποζίκας: Για την συγκέντρωση στο αγωνιστικό κομμάτι: «Πιστεύω ότι διαχειριστήκαμε πολύ καλά την κατάσταση και πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε η Διοίκηση και ο προπονητής που σταθήκαμε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι και στο πώς θα αλλάξουμε την εικόνα μας μες στο γήπεδο παρά με οτιδήποτε άλλο».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Για την προστασία της Διοίκησης από τα εξωαγωνιστικά: «’Όλοι ήμασταν στην ίδια σελίδα και όλοι θέλαμε να βοηθήσουμε τους παίκτες και την ομάδα να ηρεμήσει πρωτίστως και έπειτα να συγκεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι».
googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Για την «μεταμόρφωση» του Ολυμπιακού από το πρώτο παιχνίδι των τελικών μέχρι το δεύτερο και την διαχείριση της πίεσης: «Όσον αφορά την πίεση, η πίεση δεν έχει παίξει ποτέ κανέναν ρόλο σε κάποια θετική ή αρνητική απόδοση μας.
Όλοι όσοι είναι στον Ολυμπιακό είναι συνηθισμένοι στο να αγωνίζονται υπό πίεση.
Έχουν έρθει πολλοί παίκτες για αυτόν τον λόγο.
Ο Εβάν Φουρνιέ είχε δηλώσει ότι έφυγε από το ΝΒΑ για να νιώσει αυτή την πίεση και να κυνηγήσει τίτλους.
Οπότε, όσοι είναι στον Ολυμπιακό ξέρουν να δουλεύουν κάτω από τέτοιες συνθήκες.
Από εκεί και πέρα, εγώ θα πήγαινα πιο πίσω.
Υπήρχαν κάποιες μέρες που μεσολάβησαν πριν το πρώτο παιχνίδι, όταν είχαμε γυρίσει από το Final Four.
Μέχρι να ξεκινήσουν οι τελικοί ήταν η πρώτη φορά που άρχισαν αμέσως.
Όλες τις άλλες φορές παρευρίσκονταν κάποια άλλα παιχνίδια και προσαρμοζόμασταν πιο εύκολα.
Είναι λογικό να υπάρχει άδειασμα και πνευματική κούραση.
Μερικές φορές απορούμε γιατί θα μπορούσε να είναι κουρασμένοι οι ...