Τέλος και επίσημα ο Νίκολιτς από την ΤΣΣΚΑ – Έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚ (pic) Ημερομηνία:
Σήμερα 9/6/2025, 17:24 - Εμφανίσεις: 14
Η αντίστροφη μέτρηση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Μάρκο Νίκολιτς ξεκίνησε καθώς ο Σέρβος προπονητής αποτελεί και επίσημα παρελθόν από σήμερα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε πρώτη το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τον Σέρβο να εξηγεί στη συνέχεια σε δική του ανακοίνωση την απόφασή του και να δηλώνει έτοιμος να αναλάβει μία νέα πρόκληση που θα είναι η Ένωση.
Η ανακοίνωση της ΤΣΣΚΑ «Ο Μάρκο Νίκολιτς αποχωρεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχαςgoogletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Ο Μάρκο απεφάνθη να αποχωρήσει από τον σύλλογο, το συμβόλαιό του θα εξαγοραστεί στο άμεσο μέλλον.
googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Εντάχθηκε στην ομάδα τον Ιούνιο του 2024 και στη διάρκεια της τελευταίας σεζόν κατέκτησε τα χάλκινα μετάλλια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ρωσίας.
Από το προπονητικό επιτελείο αποχωρούν επίσης οι Ράντο Σμίλιανιτς, Γκόραν Μπάσαριτς και Αλεξάνταρ Ρόγκιτς.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Ευχαριστούμε τον Μάρκο και το επιτελείο του για τη φετινή χρονιά και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του!» Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PFC CSKA Moscow (@pfc_cska) Η ανακοίνωση του Νίκολιτς «Αγαπητοί φίλαθλοι, το βράδυ της Παρασκευής τηλεφώνησα στους Μαξίμ Ορέσκιν, Εβγκένι Γκίνερ και Ρομάν Μπαμπάεβ για να τους ενημερώσω για την απόφασή μου να αποχωρήσω από την ΤΣΣΚΑ.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Αυτή είναι ίσως η πιο δύσκολη απόφαση της καριέρας μου, αλλά την πήρα και είμαι έτοιμος να αναλάβω μια νέα πρόκληση.
Τις τελευταίες δύο ημέρες βρισκόμαστε σε διάλογο με τη διοίκηση, αλλά τους ζήτησα να μην με πείσουν και να σεβαστούν την απόφασή μου.
Έχω τηλεφωνήσει στον αρχηγό της ομάδας και σε άλλα παιδιά.
Αυτός ο αποχαιρετισμός κάνει τη φωνή μου να τρέμει.
Θα αγαπώ πάντα την ΤΣΣΚΑ και τους οπαδούς της: μετέτρεψαν ακόμα και φιλικού...