Τίποτα απρόοπτο δεν προέκυψε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, στις 19:30, στο ΟΑΚΑ, για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Εκτός από τους τραυματίες Ουναΐ, Κρίστιανσεν, Παντελίδη και Ίνγκασον, ο Τζέικομπ Νίστρουπ δεν έχει άλλα αγωνιστικά προβλήματα. Ο προπονητής των «πράσινων» θα επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου η προετοιμασία έκλεισε με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης». Αφορούσε το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής 1 Νοεμβρίου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Το πρόγραμμα άνοιξε με προθέρμανση και συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας, παιχνίδι σε μικρούς χώρους, τακτική και στατικές φάσεις.
Με το τέλος της προπόνησης, ο Τζέικομπ Νίστρουπ γνωστοποίησε την αποστολή.
Οι 24 της αποστολής είναι οι Πένια, Τσάβες, Κότσαρης, Καλάμπρια, Τσάπρας, Κυριακόπουλος, Σαλάχ-Εντίν, Ντε Φράι, Φαν Ντρόνγκελεν, Πάλμερ-Μπράουν, Κάτρης, Κάνγκουα, Λούζα, Καμαρά, Τσιριβέγια, Κοντούρης, Ταμπόρδα, Γιάγκουσιτς, Πελίστρι, Αντίνο, Λιβάι Γκαρσία, Τετέι, Ντέσερς και Ραστόντερ.

































