ΚΑΙΡΟΣ · LIVE14.7°CΤοπικά νέφη82% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Δεύτερη σερί νίκη των Χιτ με 145-125 και οι δηλώσεις Αντετοκούνμπο για άμυνα και κριτική

Ημερομηνία: Σήμερα · Εμφανίσεις: 1

Δεύτερη σερί νίκη των Χιτ με 145-125 και οι δηλώσεις Αντετοκούνμπο για άμυνα και κριτική

Οι Μαϊάμι Χιτ άφησαν πίσω ένα κακό ξεκίνημα τεσσάρων ηττών και πήραν δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Επικράτησαν 145-125 των Ιντιάνα Πέισερς και μετά τον αγώνα μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ στάθηκε στο ότι η επίθεση λειτούργησε σωστά, τονίζοντας όμως πως το καθοριστικό στοιχείο ήταν η άμυνα και πως φαίνεται βελτίωση. Για την κριτική που μπορεί να δεχτεί ένας παίκτης, διευκρίνισε ότι δεν είναι τόσο καλός όσο ισχυρίζεται ο κόσμος, ούτε όμως τόσο κακός.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Είπε ότι πρέπει να διαταράσσουν την επίθεση των αντιπάλων όσο περισσότερο μπορούν. Στο πρώτο δωδεκάλεπτο οι Χιτ έφτασαν τους 40 πόντους και η επίθεση παρέμενε καλή. Έβρισκαν λύσεις για να σκοράρουν. Όταν όμως η άμυνα ανέβασε ρυθμό, το επιθετικό κομμάτι έγινε αισθητά ευκολότερο.

Στη δεύτερη περίοδο τους περιόρισαν στους 19 πόντους, κάτι που θέλουν να συνεχίσουν. Απέναντι στην Ατλάντα, σημείωσε, ήταν πολύ αποδιοργανωμένοι, ενώ αποδιοργάνωση υπήρξε κατά διαστήματα και σε αυτό το ματς. Με αυτόν τον τρόπο, εξήγησε, το παιχνίδι γίνεται ευκολότερο για εμάς.

Στο αν είδε βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια απάντησε καταφατικά και είπε ότι απλώς παίζουν μπάσκετ. Στα δύο πρώτα ματς το ήθελαν υπερβολικά και είχαν μια νευρικότητα. Όταν η ροή δεν ήταν αυτή που επιδίωκαν, έχει την αίσθηση ότι οι παίκτες δεν πανικοβλήθηκαν, αλλά αγωνίζονταν πιο σφιγμένα.

Στο τέλος, πρόσθεσε, είναι δεδομένο ότι δέχεσαι κριτική. Κάνουν τη δουλειά τους και αμείβονται με πολλά χρήματα γι' αυτήν, κάτι που το κατανοούν. Πρόκειται για επάγγελμα στο οποίο, μόλις ολοκληρωθεί η δουλειά, μπορεί να κριθείς για τον τρόπο που αποδίδεις. Όπως επαναλαμβάνει, θα υπάρξουν στιγμές που ο κόσμος θα σε χαρακτηρίσει χειρότερο και στιγμές που θα σε πει καλύτερο.

Κανένα από τα δύο δεν ισχύει. Δεν είσαι τόσο καλός όσο διαδίδει ο κόσμος, ούτε τόσο κακός. Η θέση σου βρίσκεται πάντα στη μέση. Να είσαι εκεί και να κάνεις ό,τι σου αναλογεί, ο επόμενος θα αναλάβει το δικό του και για εμάς τα πράγματα θα γίνουν ευκολότερα.

Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ΚΑΙΡΟΣ LIVE
ARTICLES
· Strong magnitude 6.9 earthquake hits Russia's Kamchatka
· Meat eaters more likely to reach 100, with a catch
· Ukraine poll on the winter ahead, concessions, and voting intention
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies