ΚΑΙΡΟΣ · LIVE14.2°CΣχεδόν αίθριος87% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Λανουά και Βαλέρι επανέλαβαν το 50-50 χωρίς μέτρα για τα φάλτσα στο ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Ημερομηνία: Σήμερα · Εμφανίσεις: 0

Λανουά και Βαλέρι επανέλαβαν το 50-50 χωρίς μέτρα για τα φάλτσα στο ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Σε δέκα λεπτά ολοκληρώθηκε η έκτακτη τηλεδιάσκεψη που κάλεσε ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά. Μαζί του ήταν ο αναπληρωτής του, Πάολο Βαλέρι, που έχει και την ευθύνη του VAR. Ο Γάλλος τη συγκάλεσε εξαιτίας του θορύβου για το διαιτητικό πραξικόπημα των Φωτιά από την Πέλλα και του Κουκούλα από τη Λέσβο στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ-Ηρακλής. Το 0-2 έγινε 1-1 και το 1-2 έγινε 2-1, γιατί ακυρώθηκαν χωρίς λόγο δύο γκολ του Ηρακλή.

Το απόγευμα της Παρασκευής 23/10 ο Λανουά μάζεψε τους διαιτητές. Τους ξαναείπε όσα επαναλαμβάνει στα σεμινάρια εδώ και δύο χρόνια για το 50-50 και ζήτησε να τον ενημερώνουν αν τους πλησιάσει κάποιος παράγοντας. Ο Βαλέρι στάθηκε στην ίδια γραμμή. Το μήνυμα δεν είχε κάτι νέο.

Οι διαιτητές αναρωτήθηκαν γιατί τους κάλεσε στην τηλεδιάσκεψη. Απειλές για τιμωρίες ακούστηκαν και από τον Λανουά και από τον Βαλέρι, όμως και αυτές μένουν λόγια. Ο Κουκούλας ορίστηκε AVAR, και μάλιστα στο Ολυμπιακός-Καλαμάτα, επιλογή με χαρακτήρα επίδειξης δύναμης. Οι Φωτιάς, Κουκούλας, Πολυχρόνης, Τζήλος και Κουμπαράκης δεν διαγράφονται, παρότι τα λάθη τους είναι συνεχόμενα.

Οι Λανουά και Βαλέρι λένε ότι δεν είναι αποδεκτά λάθη υπέρ μίας ομάδας. Μέτρα, όμως, δεν παίρνουν και περιορίζονται σε ομιλία με ακροατήριο τους διαιτητές. Αν ο Λανουά είχε ετοιμάσει όσα είπε, δεν τα πέρασε μπροστά στους διαιτητές.

Αυτά μεταφέρθηκαν από τον Στεφάν Λανουά στη διαδικτυακή συνάντηση με τους διαιτητές και τους VAR της Super League.

Δήλωσε ότι οι διαιτητές που δεν θα χειρίζονται τους αγώνες με δίκαιο τρόπο και για τις δύο ομάδες θα μένουν εκτός ορισμών. Θα στέλνει στα ματς μόνο όσους ακολουθούν τις κατευθυντήριες γραμμές τους.

Τα λάθη, είπε, γίνονται δεκτά, γιατί είναι ανθρώπινα. Δεν γίνονται δεκτά όταν έχουν κατεύθυνση υπέρ μίας ομάδας.

Σκοπός της τηλεδιάσκεψης, εξήγησε, είναι να ξεκαθαριστεί ακόμη μία φορά τι περιμένουν από τους διαιτητές, μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Ανέφερε ότι στις τελευταίες εγχώριες αναμετρήσεις φάνηκαν αδυναμίες στη διαχείριση των αγώνων. Σε ορισμένες περιπτώσεις ο τρόπος που χειρίστηκαν το ματς δεν ήταν ισορροπημένος.

Ζήτησε να είναι δίκαιοι κάθε φορά, στο 50-50, άσχετα από το ποιες ομάδες αναμετρώνται.

Πρόσθεσε ότι πρέπει να ενημερώνεται αμέσως αν εκπρόσωπος συλλόγου προσεγγίσει οποιονδήποτε από αυτούς. Διαβεβαίωσε ότι θα μαθαίνουν αν έχει συμβεί κάτι και ότι, αν δεν υπάρξει ενημέρωση, θα υπάρξουν συνέπειες.

Είπε ακόμη ότι τους γνωρίζουν και βλέπουν βελτίωση στις ικανότητές τους στα δύο χρόνια που βρίσκονται εκεί, γνωρίζουν όμως και ότι μπορούν να πετύχουν περισσότερα. Δήλωσε ότι είναι εκεί για να τους στηρίζουν ανά πάσα στιγμή και τους κάλεσε να έχουν αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο και στο κέντρο του VAR, χωρίς να δείχνουν ανασφάλεια.

Στο τέλος τους ζήτησε να μην δίνουν σημασία στα ΜΜΕ, που τους ασκούν όλο και μεγαλύτερη πίεση.

Έκλεισε με το 50-50 και τη δίκαιη διαχείριση. Στο γήπεδο, είπε, δεν υπάρχουν μεγάλες και μικρές ομάδες, παρά μόνο δύο αντίπαλοι.

Ο Βαλέρι, από τη δική του πλευρά, τόνισε πως τα ίδια ισχύουν και για όσους βρίσκονται στο VAR. Τους κάλεσε να είναι προετοιμασμένοι και σε ετοιμότητα και να γνωρίζουν όλες τις διαδικασίες, τόσο για τις φάσεις όσο και για την επικοινωνία τους. Θύμισε ότι ακούν την επικοινωνία τους μεταφρασμένη και ότι όσοι δεν τηρούν τις διαδικασίες θα μένουν σπίτι τους.

Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ΚΑΙΡΟΣ LIVE
ARTICLES
· Strong magnitude 6.9 earthquake hits Russia's Kamchatka
· Meat eaters more likely to reach 100, with a catch
· Ukraine poll on the winter ahead, concessions, and voting intention
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies