Η Μπάγερν υποδέχθηκε την Άρσεναλ στο Μόναχο για την τρίτη αγωνιστική της league phase του Champions League. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2, ύστερα από μεγάλη μάχη.
Βαυαροί και Λονδρέζοι τα έδωσαν όλα για τη νίκη. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας φεύγει πάντως ικανοποιημένη για την αγγλική πρωτεύουσα, με τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε στην έδρα της Μπάγερν.
Η Άρσεναλ προηγήθηκε και οι Βαυαροί ισοφάρισαν
Πρώτη ευκαιρία στο ματς είχε η Άρσεναλ, με τον Καλαφιόρι στο 20'. Ένα λεπτό αργότερα απάντησαν οι Βαυαροί σε καλή φάση του Γκνάμπρι. Βρέθηκε σε καλή θέση, σούταρε, όμως ο Ράγια έβγαλε εξαιρετική απόκρουση.
Οι κανονιέρηδες άνοιξαν το σκορ στο 25' με διαγώνιο σουτ του Έζε. Η φάση ελέγχθηκε στο VAR και το γκολ μέτρησε, αφού ο διεθνής μέσος βρισκόταν σε κανονική θέση.
Η πρωταθλήτρια Γερμανίας αντέδρασε και δέκα λεπτά αργότερα έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Χάρι Κέιν έδωσε φανταστική πάσα στον Ντέιβις και εκείνος, με άψογο πλασέ, ισοφάρισε στο 35'.
Ο Κέιν έδωσε προβάδισμα στη Μπάγερν
Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες αναζήτησαν δεύτερο γκολ και είχαν καλές ευκαιρίες. Ο Νόιερ και ο Ράγια έδειξαν ετοιμότητα σε κεφαλιές των Γκιμαράες και Ουπαμεκανό αντίστοιχα.
Το 2-1 ήρθε στο 61'. Ο Μάσα καταλόγισε σωστά πέναλτι για χέρι του Τίμπερ και ο Χάρι Κέιν το εκτέλεσε εύστοχα.
Ο Άγγλος σέντερ φορ πρωταγωνίστησε για τους γηπεδούχους. Σκόραρε, έδωσε και ασίστ και επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε φανταστική φόρμα.
Ο Ράις έφερε το 2-2 για την Άρσεναλ
Οι Λονδρέζοι είχαν απάντηση και στο 82' ισοφάρισαν την πρωταθλήτρια Γερμανίας. Με εξαιρετική πάσα του Γκιόκερες, ο Ντέκλαν Ράις έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο σουτ και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Σε τρεις αγωνιστικές η Άρσεναλ έχει εφτά βαθμούς και η Μπάγερν πέντε.
Η Μπάγερν ξεκίνησε με Νόιερ, Κιμ (46' Τα), Ουπαμεκανό, Στάνισιτς, Ντέιβις (85' Μπράουν), Μπίσοφ, Λάιμερ, Πάβλοβιτς, Σαϊμπάρι (68' Καρλ), Γκνάμπρι (68' Λουίς Ντίαζ) και Κέιν.
Η Άρσεναλ ξεκίνησε με Ράγια, Κόνσα, Τίμπερ, Γκάμπριελ, Καλαφιόρι, Ράις, Γκιμαράες (68' Λιούις Σκέλι), Σακά (10' Έζε), Έντεγκαρντ (85' Μερίνο), Μαντουέκε και Χάβερτς (68' Γκιόκερες).
Το κλειδί του ματς
Μετά το 2-1 της Μπάγερν η Άρσεναλ βρήκε δύναμη να αντιδράσει και έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης με τον Ράις.
Ο MVP
Ο Ντέκλαν Ράις πέτυχε το δεύτερο γκολ των Λονδρέζων και έκανε, χωρίς αμφιβολία, σούπερ εμφάνιση στην έδρα των Βαυαρών.
Ο διαιτητής
Η διαιτησία του Μάσα ήταν καλή.
Τα τέρματα σημείωσαν οι Ντέιβις στο 35' και Κέιν στο 61' για τη Μπάγερν, οι Έζε στο 25' και Ράις στο 82' για την Άρσεναλ.
Η επόμενη αγωνιστική των δύο ομάδων
Στις 3/11 η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν.
Στις 4/11 η Σλάβια Πράγας υποδέχεται την Άρσεναλ.

































