ΚΑΙΡΟΣ · LIVE15.4°CΝεφώσεις67% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Σε αναμμένα κάρβουνα η ΚΕΔ για το VAR

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 196



Η UEFA ρίχνει μεγάλο βάρος στον σωστό χειρισμό του VAR αφενός για να δοθεί έμφαση στις αποφάσεις του διαιτητή του γηπέδου αφετέρου για να μην υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις στην εξέλιξη ενός αγώνα.

Δεν είναι μόνο ότι ο επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA Ρομπέρτο Ροσέτι συγκέντρωσε στη Νιόν της Ελβετίας τους αρχιδιαιτητές από τις 5 μεγάλες εθνικές ομοσπονδίες της UEFA (Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία), ενώ βίντεο και οδηγίες εστάλησαν σε όλες τις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες ενόψει της σέντρας των διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA και των εθνικών πρωταθλημάτων.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Ιταλός πήγε αυτοπροσώπως και σε άλλες ομοσπονδίες για «μαθήματα VAR», για παράδειγμα στην Ελλάδα ήρθε το διάστημα 25-26 Ιουνίου και στη συνάντηση με τους Λανουά, Βαλέρι πρώτο θέμα στην ατζέντα ήταν το VAR.

Όλα αυτά είναι δείγματα ότι η UEFA έβαλε… στοίχημα τις ανατροπές αναφορικά με το VAR, επειδή σύμφωνα με τον Ροσέτι «το ποδόσφαιρο δεν είναι play station».Αποτελεί κοινό μυστικό ότι ενόψει της σέντρας της Stoiximan Super League η ΚΕΔ (σ.σ.

Λανοά, Βαλέρι) κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα με… φόντο την σωστή εφαρμογή του VAR! Τα πράγματα έγιναν χειρότερα επειδή λίγες μέρες μετά το σεμινάριο των ρέφερι της πρώτης κατηγορίας, συγκεκριμένα στο Super Cup ΑΕΚ-ΟΦΗ ο Ζαμπαλάς (Ηπείρου) κάλεσε τον Παπαπέτρου (Αθηνών) να ακυρώσει γκολ κατά της ΑΕΚ, το δεύτερο του ΟΦΗ, σε φάση που όχι μόνο δεν υπήρχε ξεκάθαρο λάθος αλλά δεν υπήρχε λάθος! Αντίθετα, στο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Τσακαλίδη (Χαλκιδικής) ο VAR Τζήλος (Λάρισας) δεν τον κάλεσε να βγάλει κόκκινη κάρτα, αν και επρόκειτο για ξεκάθαρο λάθος που δικαιολογούσε παρέμβαση της τεχνολογίας! Αν και δεν το είχε προγραμματίσει, ο διευθυντής του VAR Πάολο Βαλέρι χώρισε τους διαιτητές σε δυο γκρουπ και τους κάλεσε σε σεμινάρια στις 20 και στις 28 Αυγούστου για να υπενθυμίσει τα νέα δεδομένα.

Δείγμα της βαρύτητας που δίνει η ΚΕΔ στα νέα δεδομένα είναι το σεμινάριο της Παρασκευής (20/8), λίγες ώρες πριν από την σέντρα του πρωταθλήματος τη...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ΚΑΙΡΟΣ LIVE
ARTICLES
· Strong magnitude 6.9 earthquake hits Russia's Kamchatka
· Meat eaters more likely to reach 100, with a catch
· Ukraine poll on the winter ahead, concessions, and voting intention
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies