ΚΑΙΡΟΣ · LIVE12.1°CΤοπικά νέφη66% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 208



Το άρθρο 4 του καταστατικού της ΕΠΟ έχει τον τίτλο «Προώθηση φιλικών σχέσεων» και η παράγραφος 1 τονίζει τα εξής: «Η Ε.Π.Ο.

θα προωθεί τις φιλικές σχέσεις μεταξύ των Μελών, Ομάδων, Αξιωματούχων και των Ποδοσφαιριστών της και της κοινωνίας για ανθρωπιστικούς σκοπούς, διοργανώνοντας και συμμετέχοντας σε ενέργειες και εκδηλώσεις που υπηρετούν τους σκοπούς αυτούς».

Είναι αυτό που δεν κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ Μάκης Γκαγκάτσης στη σχέση της ομοσπονδίας με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αν και η ομοσπονδία πρέπει να ασχολείται μόνο με το ερασιτεχνικό.

Για αυτό ο γιαλός δεν είναι στραβός αλλά στραβά αρμενίζει ο κ.

Γκαγκάτσης καθώς η ΕΠΟ παραβιάζει την ουδετερότητα και λαμβάνει θέση.

Αν και υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των ΠΑΕ λαμβάνει θέση για συγκεκριμένη πλευρά!googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Η ΕΠΟ της διοίκησης Μάκη Γκαγκάτση το έκανε ήδη δυο φορές, είναι έτοιμη να το κάνει και τρίτη.

Την πρώτη φορά εισηγήθηκε την επέκταση του συμβολαίου του Λανουά και των συνεργατών του στην ΚΕΔ και για τα επόμενα δυο χρόνια, χωρίς να αφήσει να συζητήσουν και να αποφασίσουν οι ΠΑΕ (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) που λαμβάνουν μέρος στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Η δεύτερη φορά που παραβίασε την ουδετερότητα είναι όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης διεμήνυσε ότι θα ψηφίσει στην εκλογική αναμέτρηση της Super League, ενώ παραδοσιακά η ομοσπονδία ψήφιζε «λευκό» και δεν έπαιρνε θέση στις όποιες διαμάχες που παρευρίσκονταν και στο παρελθόν.

Η τρίτη φορά που η ΕΠΟ είναι έτοιμη να μπει στα χωράφια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου σχετίζεται με την επιστροφή των Ελλήνων διαιτητών στα ντέρμπι της Super League.

Μέσω διαρροών που η διοίκηση Γκαγκάτση δεν διαψεύδει στέλνει μήνυμα ότι είναι έτοιμη να ψηφίσει «ναι» σε Έλληνες διαιτητές, με ξένους VAR, σύμφωνα με την εισήγηση του Λανουά.

Από τη μια η ΕΠΟ αναγνωρίζει ότι οι ΠΑΕ είναι αρμόδιες, από την άλλη δίνει… γραμμή! Η ουσία είναι ότι οι ΠΑΕ (σ.σ.

απόφαση θα ληφθ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ΚΑΙΡΟΣ LIVE
ARTICLES
· Strong magnitude 6.9 earthquake hits Russia's Kamchatka
· Meat eaters more likely to reach 100, with a catch
· Ukraine poll on the winter ahead, concessions, and voting intention
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies