Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
12.5 °C 54%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
Ημερομηνία: Σήμερα 9/7/2026, 09:20 - Εμφανίσεις: 16



Με μια ζαλιστική ακροβατική κούρσα και ψηλά άλματα που κόβουν την ανάσα, η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, την οποία παρακολουθήσαμε πριν από λίγες μέρες στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τραμπολίνο στην Πορτογαλία, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Είναι το 6ο κατά σειρά μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση του εξωτερικού που κερδίζει η επίμονη και ακάματη 22χρονη σήμερα αθλήτρια.

Η Ελληνική Γυμναστική Ακαδημία (ΕΓΟ) «πανηγύρισε» και αυτή το μετάλλιο της Εφραίμογλου.

Η είδηση είναι κεντρικό θέμα στον ιστότοπο της ΕΓΟ.

Ο τίτλος του σχετικού άρθρου στο site είναι διθυραμβικός «Ασταμάτητη η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου: νέο χρυσό στην Κοΐμπρα».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Η ίδια και η οικογένεια της λένε στο in πως η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία δεν επιδεικνύει την ίδια ζέση και στην υποστήριξη των αθλητριών και αυτό δεν αφορά μόνο στη χρηματική υποστήριξη.

Ο ακροβατικός διάδρομος, το άθλημα όπου φέρνει τη μία διάκριση έπειτα από την άλλη για την Ελλάδα η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, είναι αγώνισμα στην κατηγορία του Τραμπολίνο, το οποίο πραγματοποιείται υπό τις οδηγίες και υπό τη σκέπη της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ).

document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία ιδρύθηκε το 1997 και αποτελεί τον επίσημο φορέα διάδοσης και ανάπτυξης όλων των μορφών της αγωνιστικής γυμναστικής στην Ελλάδα.

Είναι το συντονιστικό όργανο για τις εξής κατηγορίες γυμναστικής: Ενόργανη Γυμναστική, Ρυθμική Γυμναστική, Γυμναστική για Όλους, Τραμπολίνο (εδώ όπου ανήκει και το αγώνισμα του ακροβατικού διαδρόμου), Ακροβατική, Αεροβική, Παρκούρ.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Ο ακροβατικός διάδρομος δεν είναι αναγνωρισμένο ολυμπιακό αγώνισμα, αλλά αναγνωρίζεται σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο μέσα από τους αντίστοιχους διεθνείς διαγωνισμούς.

Στην Ελλάδα το αγώνισμα ξεκίνησε να ανθεί από το 2008 κι έπειτα.

Τα σωματεία οι ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
12.5 °C 54%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies