Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
13.5 °C 28%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ο Μπενίτεθ δηλώνει «παρών» για την Ιταλία
Ημερομηνία: Σήμερα 1/6/2026, 16:12 - Εμφανίσεις: 22



Η εθνική Ιταλίας είναι μπροστά σε μία από τις πιο κρίσιμες καμπές της σύγχρονης ιστορίας της.

Η νέα αποτυχία πρόκρισης σε Παγκόσμιο Κύπελλο προκάλεσε ισχυρούς κραδασμούς στο ιταλικό ποδόσφαιρο, οδηγώντας σε βαθιές διοικητικές και αγωνιστικές ανακατατάξεις.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον ασιγουριάς και αναζήτησης νέας κατεύθυνσης, ένα όνομα που κανείς δεν περίμενε να βρεθεί στο προσκήνιο εμφανίζεται πλέον ως υποψήφιος για τον πάγκο της Σκουάντρα Ατζούρα.

Ο Ράφα Μπενίτεθ όχι μόνο δεν απέκλεισε πιθανότητα να αναλάβει την εθνική ομάδα της Ιταλίας, αλλά δήλωσε δημόσια πως θα αποδεχόταν τη θέση «με μεγάλη χαρά», στέλνοντας σαφές μήνυμα προς την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Η αποτυχία της Ιταλίας να δώσει το παρών στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του πλανήτη προκάλεσε αλυσιδωτές εξελίξεις.

Ο Τζενάρο Γκατούζο αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία, ενώ η παραίτηση του προέδρου της ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, άνοιξε έναν νέο κύκλο πολιτικών και διοικητικών δραστηριοτήτων.

Η προσοχή στρέφεται πλέον στην εκλογική αναμέτρηση της 22ας Ιουνίου, όπου θα αναδειχθεί ο νέος επικεφαλής της FIGC, με τους Τζιοβάνι Μαλάγκο και Τζιανκάρλο Αμπέτε να θεωρούνται οι βασικοί διεκδικητές της προεδρίας.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να προκύψει η νέα διοίκηση, η επιλογή του επόμενου ομοσπονδιακού τεχνικού παραμένει σε εκκρεμότητα.

Για τις άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Σίλβιο Μπαλντίνι, έχει αναλάβει προσωρινά τα ηνία της ανδρικής ομάδας, ωστόσο είναι κοινό μυστικό ότι οι συζητήσεις για τον μόνιμο διάδοχο έχουν ήδη ξεκινήσει.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Τα ονόματα που κυκλοφορούν εδώ και εβδομάδες μόνο αμελητέα δεν είναι.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο άνθρωπος που οδήγησε την Ιταλία στην κατάκτηση του Euro 2020, παραμένει μια ισχυρή υποψηφιότητα, παρά το γεγονός ότι εργάζεται σήμερα στο Κατάρ.

Παράλληλα, ο Αντόνιο Κόντε εξακολουθεί να θεωρείται από πολλούς ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
13.5 °C 28%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies