Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
6.5 °C 54%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
Ημερομηνία: Σήμερα 19/4/2026, 02:00 - Εμφανίσεις: 16



Μετά από έναν απίθανο τελικό στο «Λα Καρτούχα» της Σεβίλλης, η Ρεάλ Σοσιεδάδ αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ισπανίας.

Οι καταπληκτικοί φέτος «Τσουρί-Ουρντίν» που ούτως ή άλλως πάλευαν και για την ευρωπαϊκή έξοδο μέσω του πρωταθλήματος, νίκησαν την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι (4-3) μετά το 2-2 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης και πήραν το τρίτο Copa Del Rey της ιστορίας τους πίσω στο Σαν Σεμπαστιάν, έξι χρόνια μετά το προηγούμενο (2020) τρόπαιό τους.

Χάρη στη νίκη αυτή, φυσικά εξασφάλισαν την παρουσία τους στο επόμενο Europa League, ενώ ο προπονητής τους, Πελεγκρίνο Ματαράτσο, έγινε ο πρώτος Αμερικανός προπονητής που κατακτά τρόπαιο στα 5 μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Σε σύνολο για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, αυτό ήταν το πέμπτο τρόπαιο της ιστορίας της, αφού πέρα από τα τρία Copa del Rey (1987, 2020, 2026) έχει στεφθεί και δύο φορές πρωταθλήτρια Ισπανίας (1981, 1982).

Η ομάδα του Σιμεόνε αντίθετα, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές, έχασε απίθανες ευκαιρίες για να τελειώσει τον τελικό μετά το 2-2, στην παράταση δεν πίεσε και μοιραία το πλήρωσε, χάνοντας τον δέκατο τελικό της ιστορίας της στον θεσμό, όσα δηλαδή είναι και τα τρόπαια που έχει!googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Δείτε τα highlights του αγώνα Ιστορικό γκολ η Σοσιεδάδ, άμεση απάντηση της Ατλέτικο Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τη Σοσιεδάδ και τους απανταχού φίλους του καλού ποδοσφαίρου.

Μόλις στο 14ο δευτερόλεπτο, ο Άντερ Μπαρενετσέα άνοιξε το σκορ με δύσκολη κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκέδες, βάζοντας έτσι το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία των τελικών της διοργάνωσης.

Τελευταία δε φορά που μπήκε γκολ στο 1ο λεπτό τελικού Copa Del Rey, ήταν πίσω στο 1952.

1 – @RealSociedadEN 🔵⚪️ player Ander Barrenetxea has scored the fastest goal in the history of the Copa del Rey finals after just 14 seconds, beating the previous record set by Manuel Badenes for Valencia in 1952 (17 seconds).

Spear.#LaC...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
6.5 °C 54%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies