Καραλής: «Να συνεχίσω να φέρνω μετάλλια για να δώσω κίνητρο στα νέα παιδιά» Ημερομηνία:
23/3/2026, 23:24 - Εμφανίσεις: 11
Η Εθνική μας ομάδα στίβου επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (23/3, 21:50 – πτήση Α873) στην Αθήνα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Τόρουν.
Η αποστολή των επτά αθλητών και αθλητριών επιστρέφει στην Ελλάδα με ένα μετάλλιο, το ασημένιο που κατέκτησε ο Εμμανουήλ Καραλής στο επί κοντώ, αλλά και καλά πλασαρίσματα, κάτι που αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.
Οι τρεις πρώτοι στο επί κοντώ με τον Καραλή στο δεύτερο σκαλί του βάθρου Ο Εμμανουήλ Καραλής, σε έναν από τους καλύτερους τελικούς όλων των εποχών, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με 6,05 μ.
στο επί κοντώ και έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής στην ιστορία της διοργάνωσης με τρία μετάλλια.
Ο Έλληνας πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ κρέμασε στο στήθος του το ασημένιο μετάλλιο κι όπως τόνισε κατά την άφιξη της ελληνικής αποστολής στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
πάντοτε οι μονομαχίες του με τον επιστήθιο φίλο του και υπέρ-πρωταθλητή του αγωνίσματος Μόντο Ντουπλάντις θα τον κάνουν να νιώθει ξεχωριστά.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εμμανουήλ Καραλή: «Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ κουρασμένος.
Ήταν πολύ όμορφα, συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές.
Μπορεί να πήρα το μόνο μετάλλιο, αλλά όλοι έδωσαν όλη την προσπάθεια.
Το να πηγαίνουν σ’ ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και να είναι από τους καλύτερους αθλητές.
είναι πολύ σημαντικό».
-Για την συνέχεια: «Σίγουρα διακοπές, θέλω να ηρεμήσω, να γεμίσω τις μπαταρίες μου και να ξεκινήσω σ’ ένα μήνα από τώρα την προετοιμασία για την ανοιχτή σεζόν».document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); -Για το γεγονός ότι είναι ο πρώτος με τα τρία μετάλλια: «Τώρα το διάβασα, σίγουρα είναι κάτι σημαντικό, ελπίζω να συνεχίσω να φέρνω μετάλλια για τη χώρα μου, να δώσω κίνητρο για τα νέα παιδιά.
Δεν νιώθω βάρος, ξεκίνησα το άθλημα γιατί αγαπάω αυτό που κάνω.
Επιθυμώ να παραμείνω το παιδί που ξεκίνησε το άθλημα, να διατηρήσω τη φλόγα γι’ ...