Ο Ντέβον Χολ μένει ελεύθερος και έχει τη Euroleague στα... πόδια του: Η Φενέρμπαχτσε και το συμβόλαιο που ψάχνει Ημερομηνία:
Σήμερα 19/3/2026, 13:56 - Εμφανίσεις: 17
Ο Ντέβον Χολ αποτελεί έναν από τους γκαρντ που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και έχουν ήδη απασχολήσει αρκετές ομάδες της Euroleague, μιας και δεν έχει καθίσει ακόμα στο τραπέζι με τη Φενέρμπαχτσε για νέο συμβόλαιο.
Η τούρκικη ομάδα και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεδομένα θα ήθελαν να τον κρατήσουν στο ρόστερ και τη νέα χρονιά, όμως ακόμα δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις, με αποτέλεσμα να «φουντώνουν» τα σενάρια για το μέλλον του.
Μια από τις ομάδες που ακούγεται για τον Ντέβον Χολ ενόψει καλοκαιριού είναι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα μπορούσε να είναι υπερπλήρης παντού, όμως είναι δεδομένο ότι θα ενισχυθεί στα γκαρντ.
Πάντως, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι παραπάνω πέρα από σενάρια και φήμες, όπως συμβαίνει και με την Αρμάνι Μιλάνο, που είναι η ομάδα που έχει κάνει διερευνητική κρούση για να δει τις προθέσεις του.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Ο ίδιος ο Ντέβον Χολ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία δεν «καίγεται» να ανανεώσει με τη Φενέρμπαχτσε και ψάχνει κάτι καινούριο, όμως θα καθίσει στο τραπέζι και με τους Τούρκους, που θα του καταθέσουν πρόταση νέου συμβολαίου.
Από εκεί και πέρα, εφόσον δεν τα βρουν τότε πολλές ομάδες θα ασχοληθούν με την περίπτωση του και ο Ολυμπιακός με την Αρμάνι είναι πιθανό να είναι σοβαροί διεκδικητές, σύμφωνα με τα όσα λένε στην Ιταλία.
googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); «Η Αρμάνι Μιλάνο ενδιαφέρεται πολύ για τον Ντέβον Χολ και θα κάνει πρόταση για να τον φέρει πίσω στην Ιταλία.
Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα στις πλευρές και υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι», δήλωσε στο Χ ο Αντρέα Καλτσόνι, όταν λέγεται ότι ο Χολ ψάχνει συμβόλαιο κλειστό διετές με τουλάχιστον 1.5 εκατ.
ευρώ τον χρόνο το χρόνο.
Και λίγες ομάδες μπορούν να δώσουν αυτά τα χρήματα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Ο Ντέβον Χολ, το Final Four και οι τραυματισμοί ...