Ο Μπέντζαμιν Σέσκο είναι ο νέος… Σόλσκιερ Ημερομηνία:
Σήμερα 15/3/2026, 19:56 - Εμφανίσεις: 20
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα και η ομάδα του Μίκαελ Κάρικ πέτυχε γιγαντιαίας σημασίας νίκη με 3-1.
Με την κατάκτηση των τριών βαθμών, η Γιουνάιτεντ έφτασε τους 54, άφησε τρεις πόντους πίσω της την Βίλα κι έκανε φυσικά μεγάλο βήμα για να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης περιόδου.
Ο σημερινός αγώνας είχε χαρακτήρα «τελικού» για τους γηπεδούχους, καθώς απέναντι τους βρέθηκε μια από τις καλύτερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Η νίκη λοιπόν της Γιουνάιτεντ με 3-1, είναι και μια «δήλωση» της αγγλικής ομάδας για τις μέρες που θα έρθουν καθώς με τον Κάρικ στον πάγκο, έχουν επιστρέψει τα χαμόγελα.
Ένα στοιχείο που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο, αφορά τον Σλοβένο στράικερ των γηπεδούχων, Μπέντζαμιν Σέσκο ο οποίος έχει βοηθήσει σημαντικά με τα γκολ που έχει πετύχει τον τελευταίο ενάμιση μήνα.
Ο διεθνής φορ εξελίσσεται σε νέο… Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στο «θέατρο των ονείρων», καθώς ο Κάρικ τον χρησιμοποιεί συνήθως σαν αλλαγή και ο Σέσκο βρίσκει δίχτυα.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Ο Σόλσκιερ ήταν ο στράικερ που έρχονταν από τον πάγκο για την Γιουνάιτεντ κι έδινε… πολλές λύσεις στο σκοράρισμα στην αγγλική ομάδα και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήξερε ότι θα μπορούσε να βασιστεί στο ένστικτο του Νορβηγού επιθετικού, ακόμα και αν έπαιζε για ένα… λεπτό.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Ο Σόλσκιερ ήταν ο επιθετικός που έμπαινε αλλαγή κι έβρισκε δίχτυα κι αυτό κάνει το τελευταίο διάστημα και ο Σέσκο.
Έτσι έγινε λοιπόν και στο σημερινό ματς με την Άστον Βίλα στο Ολντ Τράφορντ, με τον διεθνή στράικερ να περνά στο παιχνίδι σαν αλλαγή στο 75’ και έξι λεπτά αργότερα βρήκε δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 για τους γηπεδούχους.
Ο Σέσκο έχει πετύχει 5 γκολ στα εφτά τελευταία παιχνίδια του στ...