Ντε Κολό: «Αν κατακτήσουμε τη Euroleague, ίσως αποσυρθώ» Ημερομηνία:
Σήμερα 14/3/2026, 16:48 - Εμφανίσεις: 17
Ο Νάντο ντε Κολό έδωσύμφωνα με δηλώσεις σε μέσο του εξωτερικού και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σπιθανότητα απόσυρσής του από την ενεργό δράση.
Ο έμπειρος γκαρντ ξεκαθάρισε σε ερώτηση αναφορικά με το μέλλον του, ότι έχει θέσει υπό διερεύνηση πιθανότητα να αποσυρθεί σε περίπτωση που η Φενέρμπαχτσε κατακτήσει τη Euroleague.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντε Κολό για το μέλλον του «Έχω συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε μέχρι το τέλος της σεζόν.
Αυτήν τη στιγμή, το μόνο που με απασχολεί είναι η ομάδα να πετύχει τους δύο στόχους της: να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να συνεχίσει στην Ευρωλίγκα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Αν κερδίσουμε την Ευρωλίγκα… ναι, τότε ίσως φύγω.
Υπάρχει η κατάλληλη στιγμή για τα πάντα στη ζωή.
Αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον έξι ή επτά ομάδες ανταγωνίζονται για μια θέση στο Final Four.