Ο Πενιαρόγια είναι ο νέος προπονητής της Παρτιζάν Ημερομηνία:
21/12/2025, 21:20 - Εμφανίσεις: 20
Η έρευνα για προπονητή έλαβε επίσημα τέλος στο Βελιγράδι, με τον Ζοάν Πενιαρόγια να είναι ο εκλεκτός της Παρτιζάν για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.
Ο Ισπανός απολύθηκε πρόσφατα από την Μπαρτσελόνα και λίγες εβδομάδες αργότερα βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αναλαμβάνοντας την «καυτή» θέση στον σέρβικο πάγκο, έπειτα από την εποχή Ομπράντοβιτς.
Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στη Σερβία, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για τον επόμενο ενάμιση χρόνο και απομένουν μόνο τα τυπικά – υπογραφές και ανακοινώσεις.
🚨 BREAKING: Partizan have a new head coach – a Spaniard is coming!googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); It had been hinted at in recent days, but now it is done.
Joan Penarroya will take over the Partizan bench until the end of next season.
The Spanish coach has just signed his contract and is expected to be on… pic.twitter.com/0dI0AVZxiW googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); — TeleSport.rs (@TelesportRS) December 21, 2025 document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Η Παρτιζάν φέτος είναι σε κρίση, ειδικά έπειτα από την παραίτηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έχοντας μόλις 6 νίκες σε 17 ματς στην Euroleague, ούσα στην 17η θέση της βαθμολογίας.
Στα τελευταία της δύο ματς μάλιστα στην διοργάνωση, γνώρισε βαριές ήττες από Βίρτους Μπολόνια και Ζαλγκίρις....