Αστέρας-Λεβαδειακός 1-1: Στη σκιά του πένθους του Σιλά Ημερομηνία:
7/12/2025, 19:48 - Εμφανίσεις: 18
Σε κλίμα πένθους έγινε ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 1-1, για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League, καθώς ο παίκτης των γηπεδούχων Ισιάγκα Σιλά, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα, έχασε τη σύζυγό του.
Ο Αστέρας, ο οποίος έμεινε αήττητος για 5η σερί αγωνιστική, προηγήθηκε νωρίς, όμως άφησε χώρο στον Λεβαδειακό που ισοφάρισε το 76’ με τον Μπάλτσι, ο οποίος μπήκε αλλαγή.
Ο Λεβαδειακός, που είχε κατοχή της μπάλας 72 %, θα μπορούσε να πάρει τη νίκη και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 87′ με τον Μάγκνουσον.
Ο Αστέρας άρχισε να βγαίνει από το… καβούκι του μετά το 1-1.
Ύστερα από την ισοπαλία η ομάδα της Βοιωτίας διέμεινε στην τέταρτη θέση.
Κατά την είσοδο των ομάδων για την έναρξη του αγώνα, ο Παπαδόπουλος κρατούσε τη φανέλα Σιλά που έχασε τη σύζυγό του και ο Τριανταφυλλόπουλος κρατούσε πλακάτ που έγραφε Courage, frere (σ.σ.
κουράγιο αδερφέ).googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Αφησε χώρο μετά το 1-0 Ο Αστέρας προηγήθηκε 1-0 στο ξεκίνημα του αγώνα με σουτ του Αλάγκμπε στο 7’.
Ο σκόρερ έγινε κάτοχος της μπάλας, μετά από κόρνερ του Μεντιέτα και αφού ο Τσόκαϊ έδιωξε προ της γραμμής κεφαλιά του Ιβάνοφ.
Ηταν η πρώτη επίσκεψη των Αρκάδων στην περιοχή του Λεβαδειακού.
Ο σκόρερ πανηγύρισε κρατώντας τη φανέλα του Σιλά.
Ο Αστέρας άφησε χώρο στους φιλοξενούμενους, ψάχνοντας με αντεπιθέσεις το δεύτερο γκολ.
Όμως, οι Βοιωτοί αντιμετώπισαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και κυρίως στην ανάπτυξη.
Με όλα αυτά τα δεδομένα ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0.
Στο 28’ ο Λοντίγκιν βγήκε από την μεγάλη περιοχή και πρόλαβε τον Μακέντα σε προφανή ευκαιρία για γκολ.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Με κατοχή μπάλας, στο πρώτο ημίχρονο, 79 % για τους φιλοξενούμενους, η πρώτη ευκαιρία του Λεβαδειακού χάθηκε στο 31’ που ο Παπαδόπουλος απέκρουσε πλασέ του Τσάπρα, ενώ στο 41’ απέκρουσε σε κόρνερ σουτ του Βήχου που έπαιξε με μάσκα.
Καλό το μπάσιμο του Παλάσιος στο 43’, πέρασε τρεις παίκτες, όμως ήταν κακό το τελείωμα.googl...