Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κηφισιά (3/12) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με τον Ράφα Μπενίτεθ να γνωστοποιεί την ενδεκάδα των πράσινων για το παιχνίδι που κάνει σέντρα στις 19:30.
Ο Ισπανός τεχνικός έκανε εκτεταμένο ροτέισον, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που έχουν αγωνιστεί από ελάχιστα έως καθόλου την εφετινή σεζόν για την ομάδα του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Κώτσαρης, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Φίκαϊ, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Μπρέγκου, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Τσούριτσιτς, Πάντοβιτς.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Στον πάγκο βρίσκονται οι: Νταγκόφσκι, Καλάμπρια, Γέντβαϊ, Σιώπης, Ζαρουρί, Ταμπόρδα, Μπόκος, Νίκας, Τερζής, Βιλένα, Σβιντέρσκι, Ντέσερς.
Κηφισιά: Ξενόπουλος, Σμπώκος, Μποτία, Σόουζα, Μαϊντάνα, Ντίας, Αμανί, Ζέρσον, Πατήρας, Τζίμας και Χριστόπουλος.
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Ρόμπερτς, Χουχούμης, Πέτκοφ, Έμπο, Κωνσταντακόπουλος, Πόμπο, Πέρεθ, Εσκιβέλ, Αντόνισε και Μούσιολικ.
Your greens for tonight ☘️#PAOFC #Panathinaikos pic.twitter.com/8LqGJ0JuEf — Panathinaikos F.C.
(@paofc_) December 3, 2025...
Πηγή/Περισσότερα: in.gr


































