ΚΑΙΡΟΣ · LIVE31.9°CΣχεδόν αίθριος31% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Μαρούσι – Ηρακλής 87-92: Δεύτερη σερί νίκη και ανάσα για τον «Γηραιό»

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 101



Ο Ηρακλής πήρε το ντέρμπι της «ουράς» και πανηγύρισε την δεύτερη διαδοχική νίκη του στην Greek Basketball League.

Ο «Γηραιός», ο οποίος ήταν προτελευταίος στην κατάταξη, ισόβαθμος με το Μαρούσι που βρισκόταν στην τελευταία θέση, νίκησε τον σύλλογο των βορείων προαστίων στο κλειστό του Αγίου Θωμά με 92-87, στο πρώτο σημερινό (23/11) παιχνίδι για την 8η αγωνιστική, και είναι πλέον στο +1 από τους «κιτρινόμαυρους».

Οι «κυανόλευκοι» εισήλθαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν 8-0 στο 2′ και 14-3 στο 4′, αλλά το Μαρούσι αντέδρασε και πλησίασε στο -2 (20-18), 1:26 πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» ισοφάρισαν 29-29 στο 13΄, ενώ στη συνέχεια πήραν και το προβάδισμα, το οποίο έφτασε μέχρι το +10 (46-36), 1:28 πριν το τέλος του α΄ μέρους.

Τότε ανέλαβε… δράση ο Ράιτ-Φόρμαν και με επτά διαδοχικούς πόντους «έγραψε» το 46-43, με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Μαρούσι και Ηρακλής συμβάδιζαν στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του τρίτου δεκαλέπτου, χωρίς κάποιος να μπορέσει να «χτίσει» αξιόλογη διαφορά.

Οι Θεσσαλονικείς έκλεισαν την περίοδο στο +5 (68-63), με αποτέλεσμα όλα να κριθούν στον… επίλογο του ματς.

Εκεί ο Φάντερμπερκ «έγραψε» το 70-65 για τον Ηρακλή, αλλά το Μαρούσι με σερί 8-0 προσπέρασε με 73-70, 7:40 πριν το τέλος.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα επτά πόντων (83-76), 4:12 πριν τη λήξη, αλλά το Μαρούσι πλησίασε στο καλάθι (83-81), 3:15 για το τέλος, με αποτέλεσμα το ματς να γίνει… ντέρμπι.

Με 2/2 βολές του Ράιτ-Φόρμαν ο Ηρακλής προηγήθηκε 88-85, 28 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ενώ στη συνέχεια ο Μέικον αστόχησε στο τρίποντο για την ισοφάριση των γηπεδούχων, καθώς οι «κυανόλευκοι» επέλεξαν να μην κάνουν φάουλ.

Ο Τσιακμάς με 2/2 βολές «έγραψε» το 90-85 στα 11 δεύτερα πριν τη λήξη και το Μαρούσι δεν είχε πια χρόνο στη διάθεσή του για την ανατροπή.

Τα δεκάλεπτα: 2...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 31.9 °C · 31%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies