Γιόβιτς: «Ήρθα στην ΑΕΚ γιατί μου αρέσει να νικάω, θα παλέψουμε για τον τίτλο» Ημερομηνία:
Σήμερα 13/11/2025, 10:40 - Εμφανίσεις: 16
Μετά τον Μάρκο Νίκολιτς, ήταν σειρά του Λούκα Γιόβιτς, να παραχωρήσει συνέντευξη στο σερβικό μέσο Mozzart Sport, άνθρωποι του οποίου, ήταν στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες.
Ο επιθετικός της Ένωσης, μίλησε για την επιλογή του να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, για τον ρόλο που έπαιξε ο Νίκολιτς στο να υπογράψει στην Ένωση, για τους στόχους της ομάδας, αλλά και για την δική του πεποίθηση για τη φετινή σεζόν.
Αναλυτικά η μεγάλη συνέντευξη του Λούκα Γιόβιτς στο Mozzart Sport Για το πότε θα ξεκινήσει να σκοράρει όπως παλιά: «Αυτό με βαραίνει σε όλη μου τη ζωή και βασικά είναι το μεγαλύτερό μου πρόβλημα.
Δεν είμαι κάποιος που κοιτάζει μόνο πώς να σκοράρει.
Δεν είμαι παίκτης που θα αναμένει μέσα στην περιοχή.
Προτιμώ να συμμετέχω στο παιχνίδι.
Για παράδειγμα, σε προηγούμενους συλλόγους, κάποιοι προπονητές δεν με κατανοούσαν και αυτό δεν μου ταίριαζε, γιατί δεν μου αρέσει να στέκομαι μέσα στην περιοχή και να περιμένω να έρθει μια μπάλα για να τη στείλω στα δίχτυα.
Είμαι πιο “συγκρατημένος” παίκτης και γι’ αυτόν τον λόγο, μου αρέσει να παίζω με δύο επιθετικούς, ώστε να έχω την ελευθερία να κινούμαι ανάμεσα στις γραμμές ως δεύτερος, να συμμετέχω στο παιχνίδι, ενώ υπάρχει κάποιος άλλος που θα σκοράρει».
«Ο Νίκολιτς θα μπορούσε να πετύχει κάτι σπουδαίο, συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα όταν μιλήσαμε»googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Για το ότι συνεργάζεται με έναν Σέρβο προπονητή στην ΑΕΚ, τον Μάρκο Νίκολιτς: «Μου αρέσει σίγουρα.
Ο Μάρκο είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και πιστεύω ότι θα πετύχει πολλές επιτυχίες στην καριέρα του.
Έχω αγωνιστεί σε μεγάλους συλλόγους, έχω συνεργαστεί με πολλούς προπονητές και είμαι πεπεισμένος ότι ο Νίκολιτς έχει τη σοβαρή ικανότητα να κάνει κάτι σπουδαίο.
Το περιμένω κι εγώ αυτό.
Προς το παρόν, όσον αφορά εμάς, πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε περισσότερα».
googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Για το αν πιστεύει ότι θα πετύχει φέτος διψήφιο αριθμό γκολ: «Ναι, αν και φέτος δεν έχουμε σκοράρει πολλά γ...