Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
16.3 °C 88%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Περιστέρι – Παναθηναϊκός 72-89: Με ηγέτη τον Κέντρικ Ναν οι «πράσινοι»
Ημερομηνία: Σήμερα 8/11/2025, 18:04 - Εμφανίσεις: 20



Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 89-72 κόντρα στο Περιστέρι για την έκτη αγωνιστική της Stoiximan Basket League με κορυφαίο τον Κέντρικ Ναν, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 27 πόντους.

Κορυφαίος για το Περιστέρι ο Χάρις, ο οποίος πέτυχε 16 πόντους.

Οι πράσινοι παρατάχθηκαν με τις γνωστές απουσίες (Γιούρτσεβεν, Χολμς και ο μακροχρόνιος του Λεσόρ), ενώ εκτός έμεινε και ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο οποίος υπέστη θλάση στη γάμπα.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Σορτς, Γκραντ, Όσμαν, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου να είναι στην βασική 5άδα.

Από την άλλη οι: Καρντένας, Νίκολς, Θωμάκος, Πετράκης, Πέιν ήταν οι πρώτοι πέντε για το Περιστέρι.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Το ματς άρχισε με τους γηπεδούχους να διατηρούν ένα μικρό προβάδισμα (17-15, 20-17), με τον Ναν να διαμορφώνει το τελικό σκορ της πρώτης περιόδου στο 22-22.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Το τριφύλλι ξεκίνησε με φόρα… την δεύτερη περίοδο, καθώς προηγήθηκε με +6 (30-24) και αργότερα η διαφορά έφτασε στο +12 με ένα επιμέρους 14-2 των «πράσινων» (36-24).

Όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να «κάμψουν» την αντίσταση των φιλοξενούμενων, αφού με «όπλο» το καλό ποσοστό στο τρίποντο (8/16 μέχρι εκείνη τη στιγμή του αγώνα), η διαφορά έφτασε στους 3 για το 43-40.

Ακολούθως το σύνολο του Ξανθόπουλου ισοφάρισε, αλλά ο Ναν, ήταν και πάλι εκεί για την ομάδα του Αταμάν και με δικό του τρίποντο έβαλε… φρένο στο σερί του Περιστερίου για το 46-43, φτάνοντας τους 15 πόντους.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 48 -43.

Η τρίτη περίοδος ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να είναι και πάλι μπροστά στο σκορ και να είναι στο +7 για το 50-43.

Αλλά, το Περιστέρι έκανε ξανά τη δική του αντεπίθεση και «ψαλίδισε» τη διαφορά και το σκορ έγινε 51-52, χάρη σε επτά σερί πόντους του Χάρις.

Ο Ναν έδωσε ξανά το προβάδισμα στο Τριφύλλι, καθώς με τρίποντο αργότερα διαμόρφωσε το 60-51 και έκτοτε..

ο Παναθηναϊκός πήρε «κεφάλι» στο παιχνίδ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
16.3 °C 88%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies