Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Τοπικά νέφη
15.5 °C 72%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξανά στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων – Ο 18χρονος Γιαμάλ «εισβάλλει» στην ελίτ
Ημερομηνία: 17/10/2025, 12:52 - Εμφανίσεις: 19



Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στα 40 του χρόνια, εξακολουθεί να αποδεικνύει πως το brand του δεν γνωρίζει ηλικιακά όρια.

Για ακόμα μία χρονιά, η κορυφαία θέση της λίστας Forbes για τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές τού ανήκει, με συνολικά έσοδα που αγγίζουν τα 239 εκατομμύρια ευρώ για το 2025.

Μια θέση που κρατά αδιάκοπα από το 2019, ενισχύοντας τη φήμη του ως όχι μόνο ενός από τους καλύτερους, αλλά και των πιο εμπορικών αθλητών στην ιστορία του αθλήματος.

Το χρυσό συμβόλαιό του με την Αλ Νασρ, που ισχύει έως το 2027, συνδυάζει το ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας με ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο χορηγιών, αν και τα συνολικά του έσοδα παρουσιάζουν μικρή πτώση εν συγκρίσει με πέρσι.

Ακριβώς πίσω του, στην πλάτη της κορυφής, ο Λιονέλ Μέσι – στα 38 του και πλέον κάτοικος Μαϊάμι – παραμένει ο μοναδικός εκπρόσωπος της MLS.

Με 111 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ο Αργεντινός θρύλος δείχνει ότι η διεθνής του απήχηση παραμένει τεράστια, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων του (60 εκατ.) προέρχεται από χορηγίες.

Ο Μέσι κρατά έτσι ένα ισχυρό προσωπικό brand, σύμβολο μιας νέας εποχής όπου η δημοφιλία συχνά υπερβαίνει τα σύνορα του ίδιου του παιχνιδιού.

Στην τρίτη θέση φιγουράρει ο Καρίμ Μπενζεμά, επίσης της Σαουδικής Λίγκας με 89 εκατομμύρια ευρώ, επιβεβαιώνοντας τη δύναμη της ποδοσφαιρικής αγοράς του Κόλπου.

Την τετράδα συμπληρώνει ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο πρώτος Ευρωπαίος με έδρα σύλλογο της LaLiga, που λαμβάνει 81 εκατομμύρια συνολικά – από τα οποία τα 60 προέρχονται από τη νέα του συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Στην πέμπτη θέση, ο Έρλινγκ Χάαλαντ (Μάντσεστερ Σίτι) με 68 εκατομμύρια ευρώ παραμένει ο κορυφαίος της Premier League, ενώ ακολουθεί ο Βινίσιους Τζούνιορ με 51 εκατομμύρια.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ του Λίβερπουλ είναι έβδομος με 47, και ο Σαντιό Μανέ (Αλ Νασρ) όγδοος με 46 εκατομμύρια.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ωστόσο εστιάζεται στις δύο τελευταίες θέσεις του «top 10», όπου βρίσκονται ο Τζουντ Μπέλιγχαμ (37 εκατ.) και ο μικρ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Τοπικά νέφη
15.5 °C 72%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies