ΚΑΙΡΟΣ · LIVE10.4°CΣχεδόν αίθριος61% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Μολδαβία: Προβάδισμα νίκης για το κυβερνών φιλοευρωπαϊκό κόμμα

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 97



Ύστερα από την καταμέτρηση κάτι περισσότερο πάνω από το 50% των ψήφων στη Μολδαβία, το κυβερνών φιλοευρωπαϊκό Κόμμα Δράσης και Αλληλεγγύης – PAS έχει συγκεντρώσει 42,4%.

Το Πατριωτικό Μπλοκ κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 29,85%.

Το μπλοκ «Alternativa» υποστηρίζεται μέχρι τώρα από το 7,92% των πολιτών και το «Democracy at Home» έχει συγκεντρώσει 6,86%.

Το «Κόμμα Μας» έλαβε 6,39% των ψήφων.

Οι άλλες πολιτικές δυνάμεις δεν δείχνουν πως θα ξεπεράσουν το όριο εκπροσώπησης.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε όλους όσους ψήφισαν Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Μολδαβίας, Μάια Σάντου, ευχαρίστησε με ένα μήνυμα τους πολίτες που συμμετείχαν στις κοινοβουλευτικές εκλογές στις 28 Σεπτεμβρίου, εκφράζοντας την εκτίμησή της για τη συμμετοχή των ψηφοφόρων τόσο στη χώρα όσο και στο εξωτερικό.

«Ευχαριστώ τους Μολδαβούς στην πατρίδα και στη διασπορά για τη συμμετοχή τους στην ψηφοφορία! Στη Μολδαβία, τα εκλογικά τμήματα έκλεισαν στις 9:00 μ.μ., αλλά σε κάποιες χώρες τα εκλογικά τμήματα είναι ακόμα ανοιχτά.

Πηγαίνετε να ψηφίσετε!», έγραψε η Σάντου στη σελίδα της.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Στο μήνυμά της, η Πρόεδρος υπενθύμισε ότι η εκλογική διαδικασία συνεχίζεται στο εξωτερικό και ενθάρρυνε τους Μολδαβούς που ζουν στο εξωτερικό να εκμεταλλευτούν τον υπόλοιπο χρόνο για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

To Πατριωτικό Κόμμα καλεί σε ειρηνικές διαδηλώσεις και πορείες διαμαρτυρίας στη Μολδαβία Αμέσως μετά το κλείσιμο των εκλογικών τμημάτων, ο ηγέτης του εκλογικού μπλοκ «Πατριωτικό», Ιγκόρ Ντοντόν, οργάνωσε μια συνέντευξη Τύπου, στη διάρκεια της οποίας ευχαρίστησε τους πολίτες που προσήλθαν στις κάλπες και επανέλαβε την έκκλησή του προς τους ηγέτες των άλλων «αντιπολιτευόμενων» κομμάτων να προσέλθουν αύριο σε διαμαρτυρία μπροστά από το Κοινοβούλιο.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); «Έχουμε καταγράψει κάποιες παραβιάσεις.

Πρόκειται κυρίως για την παρεμπόδιση τ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ΚΑΙΡΟΣ LIVE
ARTICLES
· Strong magnitude 6.9 earthquake hits Russia's Kamchatka
· Meat eaters more likely to reach 100, with a catch
· Ukraine poll on the winter ahead, concessions, and voting intention
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies