ΚΑΙΡΟΣ · LIVE25.6°CΣχεδόν αίθριος83% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Τραμπ: Τελικά λέει ότι θέλει να στριμώξει τη Ρωσία - Τώρα μπαίνει στη δύσκολη πίστα

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 115



Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε, και πάλι, ότι χάνει την υπομονή του με τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Το ερώτημα τώρα είναι πώς θα συμβιβάσουμε τις δύο προσεγγίσεις», δήλωσε διπλωμάτης της ΕΕ «Θα πρέπει να τους τιμωρήσουμε πολύ, πολύ σκληρά», δήλωσε σε συνέντευξή του στο Fox News, προσθέτοντας ότι οι κυρώσεις σε τράπεζες και πετρέλαιο είναι μια επιλογή, μαζί με τους δασμούς, αλλά επισήμανε ότι και οι ευρωπαϊκές χώρες πρέπει να συμμετάσχουν.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Το Politico σχολιάζει ότι η συμμαχία των Ευρωπαίων ηγετών έπεισε τον Αμερικανό πρόεδρο ότι ο Ρώσος ομόλογός του δεν ενδιαφέρεται να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία και ότι πρέπει να αναγκαστεί να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Πάντως, τώρα η ευρωπαϊκή συμμαχία θα πρέπει να πείσει τον απρόβλεπτο Λευκό Οίκο να συμφωνήσει στο πώς αυτό θα συμβεί, υπογραμμίζει το γνωστό μέσο.

Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Στις συναντήσεις τους συζήτησαν για νέους οικονομικούς περιορισμούς και σχέδια για τη διακοπή της ροής ρωσικού πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ.

«Ο Τραμπ είναι επιτέλους με το μέρος μας» Μια τεχνική ομάδα υψηλού επιπέδου της ΕΕ στάλθηκε ακόμα και στην Ουάσινγκτον για να επεξεργαστεί τις λεπτομέρειες των προτάσεων, των οποίων οι βασικοί στόχοι απολαμβάνουν αμοιβαία συμφωνία, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι και διπλωμάτες στο Politico.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); «Ο Τραμπ είναι επιτέλους με το μέρος μας.

Το ερώτημα τώρα είναι πώς θα συμβιβάσουμε τις δύο προσεγγίσεις», δήλωσε διπλωμάτης της ΕΕ, ο οποίος ζήτησε να διατηρηθεί η ανωνυμία του για να αναφερθεί στις κλειστές συζητήσεις.

Ενώ η ΕΕ βάζει τις τελευταίες πινελιές σε ένα νέο πακέτο κυρώσεων — το 19ο που επιβάλλεται στη Ρωσία από την πλήρη εισβολή του Βλαντίμιρ Πούτιν στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 20...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 25.6 °C · 83%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies