H θέση των Ελλήνων βάσει επιδόσεων και το πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στίβου του Τόκιο Ημερομηνία:
Σήμερα 6/9/2025, 15:24 - Εμφανίσεις: 21
Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 1.124 ανδρών και 1.033 γυναικών από 198 χώρες, που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του Τόκιο που ξεκινά στις 13 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 21 του μήνα.
Ανάμεσά τους οι 19 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, που θέλουν να δώσουν τον καλύτε Ο Τεντόγλου, με άλμα στα 8,46 μ.
από τη Μαδρίτη, έχει την κορυφαία επίδοση ανάμεσα στους μετέχοντες και είναι και φέτος ένα από τα φαβορί για τη νίκη.
Ο “χάλκινος” Ολυμπιονίκης του Παρισιού και πρωταθλητής Ευρώπης του κλειστού, Εμμανουήλ Καραλής, έχει ξεπεράσει φέτος 11 φορές τα 6,00 μ.
στο επί κοντώ και με 6,08 μ.
είναι δεύτερος πίσω από τον Μόντο Ντουπλάντις.
googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Με υψηλές προσδοκίες και στόχους που αγγίζουν το βάθρο θα μπει στη διοργάνωση, η Ελίνα Τζένγκο, που έχει στείλει το ακόντιο στα 64,90 μ.
και περιλαμβάνεται στην τέταρτη θέση στο σύνολο των 36 αθλητριών.ρο τους εαυτό.
Η Ντρισμπιώτη, στην έκτη της παρουσία στη διοργάνωση, έχει την 21η επίδοση στα 35χλμ.
και την 24η στα 20χλμ.
βάδην και, όπως σε κάθε της αγώνα, θα επιδιώξει να βρεθεί ψηλά στην κατάταξη.
Οι θέσεις των Ελλήνων βάσει των φετινών επιδόσεων Άνδρες 1ος 8,46 μ.